Piilolaatikko, uskollinen siivousapurini

Miksei kukaan kerro rakkautta etsiville, paikoin yksinäisyyttäkin tunteville naisihmisille, että mahdollisen poikaystävän mukana seuraa sitten ihan hemmetisti kaikkia rumia johtoja ja elektroniikkaa? Haaveilet vuosikausia kauniista kahden imisen kodista ja ihanasta miehestä – ja sitten tosielämässä paikkoihin, jotka yrität sisustaa nätisti, ilmestyy hiirimatto, kuulokkeet, urheilukello tai mytty niitä pirun johtoja (siis mihin ne kaikki johdot oikeesti kuuluu???!). Ei tästä kukaan puhunut mulle mitään.

Leikki sikseen, oon tosi kiitollinen mun kodista ja etenkin maailman upeimmasta miehestä.

Mutta.

 

IMG_6831.JPG

 

Mutta ne johdot ja elektroniikka. Sinkut, varautukaa.

Mainittakoon tässä välissä, että meillä naissotku on yhtä kuin teemukit, sisustuslehdet ja läppäri – eli siis suorastaan kauniita asioita. Miessotku sen sijaan… mustaa, muovista, sen mä haluaisin piilottaa.

Totta kai F:nkin pitää saada elää rentoa kotielämää, eikä siihen mun mielestä kuulu pakonomainen jälkien siivous koko ajan – varsinkin kun tietää, että niitä samoja johtoja tarvitaan jostain käsittämättömästä syystä taas seuraavana päivänä. Jotenka oon löytänyt meille sopivan ratkaisun (jota saa muuten vapaasti hyödyntää miessotkun lisäksi esimerkiksi lapsi- tai itseaiheutettuun sotkuun):

Käytössäni on ruokailuhuoneen tuolilla piileskelevä laatikko, joka maastoutuu ympäristöönsä ja jonne saa tarvittaessa kymmenessä sekunnissa sujautettua epämääräisen sälän. Kätevää, eikö?

Laatikkoa tarvitaan muun muassa silloin, kun poikkiksen mutsi tulee yllättäen kahville, päätän ottaa blogikuvia tai haluan muuten vaan fiilistellä tyhjiä pintoja ja hyvää järjestystä. Siihen saa myös ruokailun ajaksi heitettyä kaiken ylimääräisen pöydällä lojuvan sälän.

Suosittelen.

Pakko muuten lisätä, että poikkis on juuri aloittanut vaatimattomat 42 viikkoa kestävän Iron Man -treenauksen, eli johtojen ja elektroniikan määrä on vähentynyt radikaalisti sitten näiden kuvien ottamisen. Ja niin on myös poikkiksen kotona viettämä aika. Yllättäen mä kaipaan niitä johtoja vähän.

 

IMG_6832.JPG

IMG_6833.JPG

 

Onko teillä muita kullanarvoisia siivous- tai järjestelyvinkkejä ihmisille, jotka ei ehkä luonnostaan oo niin lahjakkaita kyseisellä osa-alueella? (Mun toinen vinkki löytyy täältä, eteisen epäjärjestys kuriin kulholla.)

Pusss! <3

Hidden box – a great way to hide mess when taking blog photos or a surprise guest arrives.

FOLLOW NØRREBRO SUMMERS HERE:

FACEBOOK

BLOGLOVIN’

Kommentit (10)
 1. Rojulaatikot <3 Kun jokin asia on hukassa, on aika lohdullista, että on muutamakin laatikko tmv josta etsiä rojujaan 🙂

  Tuleeko F:stä Teräsmies? 😮

  1. No niimpä! Ehkä meidän pitää malttaa vähän hillitä laatikoiden määrää, ettei tää ihan riistäydy käsistä… 😀

   Ja joo F:sta tulee teräsmies! Huikee tyyppi, epämääräisine johtoineen kaikkineen.

 2. Mullakin on tuollainen laatikko jonne tungen äkkiä kaiken, jos joku tulee odottamatta kylään. Kamat kaapaistaan laatikkoon ja laatikko tungetaan vaatekomeroon –  TADAA! Parasta on myös omistaa koira (pystyn avaamaan oven, hihkaisemaan että oota ihan sekka, pistää oven takaisin kiinni, sanoa koiralle oma paikka (vaikka se jo olisikin siellä) ja samalla pikasiivota kaiken laatikkoon). <3

  1. Hahah <3 Tosi kätevää – ja oot siis tosi tehokas haalimaan kamat laatikkoon, jos siihen kuluva aika menee koiran komennuksen piikkiin.

   Mulla on älytön hauvakuume ja kaikki perustelut poikkikselle on jo käytetty, paitsi toi. Täytynee kokeilla jos paniikkisiivousaasinsilta tepsis ;o)

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *