Puolen vuoden välein iskevä blogikriisi

No hupsista, radiohiljaisuudesta huolimatta oon vielä olemassa. Viimeiset viikot on olleet niin täynnä kaikkea, etenkin yksi työviikonloppu ja sitä seuraava kaverin polttariviikonloppu räjäytti meikäläisen aikataulun lopullisesti. Nostan hattua ihmisille, jotka pystyy painamaan täysillä töissä ja vapaalla vuosikaudet putkeen, kun itsestä tuntuu että yhdenkin raskaan viikon jälkeen tarvitsee vähintään ihan vapaan viikonlopun pysyäkseen kärryillä. Tää viikonloppu on onneksi pyhitetty rauhalliselle hengailulle ja Tanskan viisipäiväinen pääsiäisvapaa tulee tosi hyvään saumaan. Ehdin siis viimein ryhdistäytyä blogin kanssa, I promise.

Koen tosin tällä hetkellä (ilmeisesti noin puolen vuoden välein iskevää) blogikriisiä ja sen kanssa te, armaat lukijat, voitte kenties auttaa.

 

IMG_8727.JPG

IMG_8724.JPG

 

Poden nimittäin jonkinmoista syyllisyyttä siitä, että oon ajatunut niiiin kauas blogin alkuperäisestä sisustusteemasta. Mun tarkoituksena ei ikinä ollut tehdä tästä mitään sisustuslehtimäistä kiiltokuvablogia, mutta kuvittelin himajuttujen olevan läsnä valtaosassa postauksia kuitenkin. Ajattelin putoavani suunnilleen kategoriaan persoonallinen sisustusblogi, jonka kirjoittaja höpisee välillä jostain ihan muustakin. Ja oon yrittänyt ihan näihin päiviin saakka pitää kiinni siitä, että pääsääntöisesti vähintään joka toinen tai kolmas postaus koskisi sisustus- ja kotihommia. Jos ei muuten, niin ainakin kuvien osalta.

Mutta god damn, mitä vähemmän uutta kotona tapahtuu ja mitä enemmän mulla on kaikkea muuta meneillään, sitä haastavampaa on keksiä sisustusaiheisia postausideoita tai löytää kuvausinspiraatiota. Joka taas on monenakin päivänä johtanut siihen, että vaikka mun tekisi mieli kirjoittaa, oon sitten alkanut pähkäilemään blogin teemaa, suuntaa, laatua ja kirjoitusinto on jotenkin tyssännyt siihen. En oo jaksanut alkaa kuvata taas tota erkkeriä, kun mielessä pyörii vaan expattijutut, keväthommelit ja kaikenkirjavat tunteet.

Toisaalta oon huomannut, että epämääräiset jaarittelupostaukseni on tykätympiä ja luetumpia, kuin sisustuspostaukset. Eli todennäköisesti kasaan itelleni sisustusblogipaineita aivan turhaan. (Hah, siinäpä taas sisustusaiheeseen kuulumaton postausidea: Kun kasaan itse itselleni turhia paineita.)

Kysynpä siis teiltä:

Onko blogimaailmassa sallittua heivata alkuperäinen teema ja lähteä sompailemaan ihan eri suuntaan?

Mistä aiheista haluaisit lukea kenties enemmän tai vähemmän? Onko jokin tietty syy tai teema, jonka takia luet tätä blogia?

Miten tärkeänä koet kuvien laadun ja määrän – eli oonko ärsyttävä jos alan postailemaan enemmän kotikutoisempia kuvia? En toki oo hylkäämässä kuvausta kokonaan, mutta lähinnä yritän päästä pois tästä tilanteesta, jossa jää jutut kirjoittamatta, kun ei oo kuvamatskua. Tai vaihtoehtoisesti saada vahvistuksen sille, että (kuvien) laatu korvaa määrän postauksissa.

Onko jotain muuta hampaan kolossa, kysyttävää, kommentoitavaa, postaustoiveita, idiksiä? Koska nyt on hyvä sauma pullauttaa ne ilmoille.

Moni teistä on yllämainittuihin kyssäreihin liittyen jo aiemmin antanut palautetta. En ole viestejänne unhoittanut, ja kiitos niistä <3 Ehkä haen tällä postauksella ”virallista” vahvistusta suunnalle, jonne enemmistö lukijoista toivoisi just tän blogin rönsyilevän. Kutsuttakoon konseptia vaikka bloggaajan synninpäästöksi.

 

IMG_8725.JPG

IMG_8726.JPG

 

Ihanaa viikonloppua sinne, puss! Lupaan palata pian asiaan, todennäköisesti jonkun ihan random-aiheen tiimoilta.

The images are about plants, text is about blog theme crisis.

FOLLOW NØRREBRO SUMMERS HERE:

FACEBOOK

BLOGLOVIN’

Kommentit (15)
 1. Onko blogimaailmassa sallittua heivata alkuperäinen teema ja lähteä sompailemaan ihan eri suuntaan?

  – On sallittua. Ellei peräti toivottavaa. 🙂 On kiva lukea jonkin verran postauksia tietyn aiheen tiimoilta, mutta pidemmän päälle se rupeaa maistumaan vähän puulta.

  Mistä aiheista haluaisit lukea kenties enemmän tai vähemmän? Onko jokin tietty syy tai teema, jonka takia luet tätä blogia?

  – Luen blogiasi ihanien tekstien vuoksi oli aihe sitten mikä tahansa. Ajatusmaailmasi on kiinnostava ja mielelläni luen elämästä Norrebrossa. Kriiseilyt ja muut aidot aiheet, bring it on jatkossakin. 🙂 

  Miten tärkeänä koet kuvien laadun ja määrän – eli oonko ärsyttävä jos alan postailemaan enemmän kotikutoisempia kuvia?

  –  Aitous on kaunista, kunhan kuvat eivät ole ihan suttuisia ja tärähtäneitä. Mutta tee sitä, mikä itsetäsi tuntuu luonnollisimmalta ja omimmalta. 

  1. Oih, kiitos ihanasta kommentista! <3 Lupaan kehitellä jatkossakin kriisejä ja muuta kiinnostavaa. Puss.

 2. Anonyymi expatti
  9.4.2017, 10:02

  Mä en edes ajatellut tätä sisustusblogina kun aloin seurata, ehkä kertoo siitä että itse oon enemmän tarttunut niihin höpinä- ja/tai ”lifestyle”-juttuihin ja lukaissut sisustusjutut vaan toisella silmällä jos silläkään 😀 Kirjoittele vaan kaikkea sekalaista! Kuvat täällä on ainakin aina nättejä, oli aihe mikä tahansa. Kiinnostaisi myös postaukset sun pukeutumisesta, koska vaikutut tyylikkäältä, ja tietty expattijutut on iso peukku 🙂

  1. Anonyymi expatti
   9.4.2017, 10:09

   Ja siis kuvasi ovat varmasti kivoja vaikka olisivat kotikutoisempiakin! Tärkeää ei mielestäni oo määrä – usein postauksien lukeminen on liian katkonaista ja hankalaa jos on tosi paljon kuvia – eikä edes laatukaan, vaan kuvien ns. tunnelma 🙂

  2. Jee, kiitos kommenteista! Tällä reseptillä siis mennään, hyvällä omallatunnolla <3

   Kerroin poikkikselle, että täällä tuli pyyntö asupostauksista ja sen pitää vastedes alkaa kuvata mua tuolla kaduilla. Suostui! Eli lupaan palata asiaan pian, nyt kun säätkin pikkuhiljaa sallivat ulkona hengailun ;o) (koska siis mun mielestä asukuvat pitää aina ottaa jonkun kivan julkisivun edessä tai ulkona rappusilla, maahan tai kaukaisuuteen tuijottaen tietty)

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *