Raflasuositus: Seafoodia Nørrebrossa

Kun keskiviikkona tultiin reissusta himaan, olin melkoisen pöllämystynyt. Herätys oli ollut kello kuusi, olin nukkunut yön tosi huonosti. Lentokoneessa meidän jalkoihin oli laskeutunut valtava mysteerihyönteinen, joka piti kovaa ääntä (kttssssr, ktttssssr, whiiwhii) ja me tapettiin se kengän ja oksennuspussin avulla (meinasin itse oksentaa pelkästä kauhusta ja järkytyksestä, kun toimenpide oli ohi – no mikäs helvetti se oli ja mistä se tuli, onko niitä lisää?). Köpiksessä satoi vettä meidän ruskettuneille käsivarsille ja vedettiin Burger Kingissa pikainen lounas. Tätäkö meidän elämä nyt sitten on, seuraavat 51 viikkoa?

Luojan kiitos muutamaa päivää aiemmin ystäväni oli laittanut mulle viestin. Voinko varata keskiviikolle kello 19 pöydän yhteen seafood-mestaan? Enhän mä koskaan, ikinä sanoisi mereneläville ja viinille ei, kyllä te mut jo sen verran hyvin tunnette.

 

IMG_1348.JPG

IMG_1347.JPG

 

Ja hoplaa, merellinen kesälomareissuni saikin vielä yhden illan verran jatkoa.

En ollut koskaan kuullutkaan kyseisestä ravintolasta (syytän niin kutsuttuja ystäviäni – miten kukaan ei oo kertonut mulle, että tällainen unelma sijaitsee kilsan päässä meiltä?), mutta rakastuin ensi silmäyksellä. Kesäisen raikasta roséeta, puheen sorinaa, kuplavettä, toinen toistaan herkullisempia pieniä seafoodannoksia. Ja superduper hyvä palvelu ja Kööpenhaminan mittakaavalla erittäin kohtuulliset hinnat vielä siihen päälle. Ehkä olin jo vähän hiprakassa, kun julistin meidän ihanalle tarjoilijalle, että tää on niin mun uusi kantis.

Menkää hyvät ihmiset, menkää: Oysters & Grill.

 

IMG_1345.JPG

 

LUE MYÖS NÄMÄ:

Köpis-vinkki: Frederiksbergin kaunein putiikki

Kesäisen Nørrebron kaksi parasta katua

Viiniä, ostereita ja peppu – eli viikonloppu kuvina

My new favorite restaurant in Copenhagen: Oysters & Grill.

FOLLOW: FacebookBloglovin’ – Snapchat & Instagram @marjapilami

Kommentit (3)
  1. Voi vitsit, tulipa nälkä! Herkullisia kuvia, tosi suloisen näköinen rafla ylipäätään. Raflavinkit maailmalta ovat kyllä aina parhautta – välillä on kiva poiketa ravintolaan, josta ei tiedä mitään, ja toisinaan sitten taas on mukavaa syödä illallista paikassa, jonka tietää jo etukäteen varmaksi valinnaksi. 

    1. No niimpä! Välillä on ihana seikkailla ja ottaa riskejä, mutta toisaalta kiva jos ei tartte pelätä karvasta pettymystä. (Itse olen sen verran tarkka ruokajutuistani, että taidan olla karvaisiin pettymyksiin vähän taipuvainen :D)

      1. Haha, sama! :–D Ja nykyään on niin helppoa bongailla kivoja mestoja esimerkiksi Instagramin kautta!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *