Romulipasto eteisessä

Viimeinen viikko on ollut mahdottoman kiireinen töiden ja sosiaalisen elämän vuoksi. Tein muun muassa tiistaina hauskan, mutta raskaan 18 tunnin työmatkan Saksaan. Tänä aamuna havahduin keittiössä kaameaan hajuun ja löysin sunnuntaiset ruuanjämät homehtumasta tiskipöydän kaaoksen keskeltä. Kivat. Ei siis totta vie ole ollut kovinkaan montaa minuuttia ylimääräistä aikaa siivoiluun, saatika sisustamiseen. Blogin päivityskin on ollut vähän haastavaa. Kyllä nyt kelpaisi pitkä, vapaa juhannusviikonloppu – harmi, ettei moista konseptia täällä Tanskassa tunneta.

Täytyy siis vaan paahtaa eteenpäin. Kaksi viikkoa lomaan.

 

IMG_5050.JPG

 

Jotain sentään on tapahtunut sisustuksen sarallakin, nimittäin makuuhuoneen rämälipasto on siirretty eteiskäytävään. Lipasto on poikaystävän peruja, mistä lienee moisen joskus haalinut. Kyseinen huonekalu ei koskaan mun aikana ole ollut varsinaisesti hyvässä kunnossa, mutta on lopullisesti raihnautunut viimeisten parin muuton aikana. Komeuden kruunaa rumat vetimet, joista yksi on kadonnut kokonaan.

Lipasto on kuitenkin tarkoitus pikapuoliin kunnostaa, uudet ihanat nupitkin on jo ostettu. Niitä voi kurkkailla täällä.

 

IMG_5047.JPG

IMG_5048.JPG

 

Kuten moni muukaan juttu meidän asunnossa, tämä ratkaisu ei ole ihan lopullinen tai varma. Yritetään pärjätä mahdollisimman pitkälle olemassaolevilla huonekaluilla ja second handilla, siksi siis menee aikaa, ennen kuin palaset loksahtavat oikeille paikoilleen.

Voin silti kuvitella, että varsinkin kunnostettuna lipasto näyttää käytävässä oikein kivalta. Sopivan kokoinenkin se on haastavan kapeaan tilaan. Voipi siis olla, että saa jäädä tuohon pysyvästi asustelemaan.

 

IMG_5049.JPG

IMG_5051.JPG

 

Lipaston käytävään päätyminen juuri nyt ei kuitenkaan ole sattumaa, vaan sille on erittäin hyvä ja jännittävä syy. Sen paikan makuuhuoneen nurkassa nimittäin otti aiemmin astiakaappina toiminut pienehkö kaappinen. Koska, tadaah! Huusholliimme on saapunut

unelmieni täyttymys, näyttävä, valtava, kaunis vitriinikaappi.

Herran pieksut. Kuka arvasi, että saadaan se hankittua näin nopeasti? En mä ainakaan. Yritän saada sen sisällön edustuskuntoon mahdollisimman pian, jotta pääsen esittelemään ostoksen teillekin.

Tässäpä kaikki tältä erää. Ihanaa juhannusta kaikille, nauttikaa siitä munkin puolesta <3

 

IMG_5053.JPG

Our old crappy dresser moved to the hallway.

FOLLOW NØRREBRO SUMMERS HERE:

FACEBOOK

BLOGLOVIN’

BLOGIPOLKU

BLOGIT.FI

Kommentit (6)
  1. Musta toi lipasto on ihana. Taidan olla vähän romufani 😀

    1. Kiitti! Joo, mäkin taidan olla romufani… tiettyyn pisteeseen saakka, jonka lipasto on juuri ylittämässä 😀

  2. Söötti lipasto ja kivat vetimet siihen on tulossa!

    1. Kiitos, kiva että tykkäät :*

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *