Siperian ja muutoksen tuulia

Jinxaus, siinä oon kaiketi etevä. Julistan kevään alkaneeksi, aivan varmasti julistan. Ja sitten saapuivat tuulet Siperiasta ja toivat tullessaan talven ekan kunnon lumimyräkän ja luihin pureutuvan kylmyyden (siis Tanskan mittakaavassa…). Poljin äsken töistä sohjossa himaan epävarmoin ja haparoivin ottein, kauhuissani suorastaan. Kyllä tässä taidetaan vielä hetki odotella sitä kunnon kevättä, uskotaan, uskotaan.

Samasta syystä mua jänskättää jakaa uutiseni. Mitä jos jinxaan tänkin? Toisaalta, siinä missä kevät voittaa lopulta varmasti sääkisan Siperiaa vastaan, haluan uskoa myös siihen, että nyt oon kivat juttuni niin perin juurin ansainnut, että tässäkin käy hyvin.

Täältä siispä pesee!

 

IMG_7937.JPG

 

Toissaviikolla, puolitoista vuotta uuteen maahan saapumisen jälkeen, kymmenien lähetettyjen työhakemusten jälkeen, kymmenien pettymysten jälkeen, määräaikaisten työsoppareiden jälkeen, odottelun ja toivomisen jälkeen, meikäläiselle tarjottiin upouutta duunia.

Hienoa duunia, jollaista ei ihan joka päivä tuu vastaan ja mikä melkeinpä tärkeintä: vakituista sellaista. Kelatkaa tyypit, mulla on viimein taskussa aikuisten oikea työsoppari. Semmonen kuin Stadissa silloin aikoinaan, semmonen jolla ei oo parasta ennen -päivää. Mun ei tarvii enää pitää jatkuvasti silmällä avoimia paikkoja, verkostoitua epätoivon vimmalla ja stressata aina sitä, että jos teen tarpeeksi mokia niin mun sopparia ei vaan jatketa ja adios sucker (ei siinä että asiat oikeesti toimisi niin, mutta kertokaapa se mun alitajunnalle).

Hommat siis muuttuu ja asiat etenee, luvassa on varmasti superkiinnostava ja innostava kevät. Ei epäilystäkään siitä, että kyseessä on myös elintärkeä palikka mun Köpis-elämän rakentumiselle. Tunteelle siitä, että tää on turvallista, kivan tasaista ja tavallista elämää. Mä alan ihan ihkaoikeesti löytämään paikkani täällä. Hieno fiilis.

Muistatteko vuoden ekan samppispullon? Tämäpä oli sille syy.

Ja mitä tulee Siperia-säähän, on mulla siihenkin suoraan sanottuna ratkaisu. Kahden viikon kuluttua, just sen jälkeen kun oon pakannut kimpsuni nykyiseltä työpaikaltalta, suuntaan Thaimaahan lökölomalle. Kevät saattaa odotuttaa itseään, mutta kesä ei paria viikkoa kauempaa.

Tästä tulee niin hieno vuosi, uskokaa <3

I’ve got a brand new job. Hooray. (Yes that’s the previously mysterious reason for champagne popping couple of weeks ago.)

FOLLOW NØRREBRO SUMMERS HERE:

FACEBOOK

BLOGLOVIN’

Kommentit (10)
  1. Ihan supermahtava uutinen! Paljon onnea uudesta työpaikasta ja varsinkin vakituisesta sellaisesta! Huippu juttu! Ja tosiaan, tästä tulee varmasti ihan törkeän hyvä vuosi!

    1. Jee, kiitos onnitteluista! <3 Törkeän hyvä vuosi indeed (meille molemmille tietty). 

  2. Hienoa, onnea 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *