Sisustusloma

Miksei vaikka kerran kuussa voisi ihmisille suoda superpitkän viikonlopun himassa? Siis sellaisen, jolloin malttaisi olla reissaamatta mihinkään ja vaan hoitaisi asioita kuntoon, tekisi siinä sivussa kaikkea leppoisaa ja kivaa. Just sellainen meidän pääsiäisloma on ollut.

Ihan täydellisiä päiviä.

 

IMG_8829.JPG

IMG_8828.JPG

 

Kirjoitin joskus vuosia sitten työhakemukseen aina sen kliseisen klassisen työskentelen hyvin paineen alla. En kirjoita enää, koska totuus on lähempänä jotain sellaista että pärjään kyllä jonkin aikaa paineen alla, kunhan tiedän että vaihe on pian ohi. Sama näyttää koskevan myös sisustuspuuhia. Just kun pääsin kriiseilemästä sisustusjutuista, julistin sen blogivaiheen olevan ohi ja lopetin aiheesta stressaamisen – mua puri ihan hillitön sisustuskärpänen.

Oon viettänyt kolmen lomapäivän aikana yhteensä varmaan kymmenen tuntia kaiken maailman sisustusverkkokauppoja selaillen. Tilasin muun muassa kaksi mattoa, vaikka lamppuja mun piti vaan vähän katsella. Tän postauksen kuvissa näkyvä matto pääsee pian omalle paikalleen pikkuhuoneeseen, ja meidän olkkariin sekä ruokailuhuoneeseen on tulossa ihkauudet mattotulokkaat.

Lisäksi kaikkea muuta jänskää on luvassa, mutta niistä enemmän vähän myöhemmin. Niin, ja ehkä kuvistakin sen voi päätellä: verhojen hankkiminen olkkariin on must. Olkoon nää verhottomat, pelkistetyt tanskalaiset mitä mieltä hyvänsä.

 

IMG_8830.JPG

 

Spring = home decoration fever.

FOLLOW NØRREBRO SUMMERS HERE:

FACEBOOK

BLOGLOVIN’

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *