Skandilattiat

Elämäni pisimmät neljä päivää eli lattian pintaremontti on viimein ohi! Sairastelun lomassa raahauduin katsastamaan lopputuleman.

Meidän uudessa kodissa oli ”hauskan persoonalliset” lankkulattiat, jotka jossain vaiheessa on varmasti olleet vielä kivemmat. Nyt alkoi kuitenkin keltaisuus viedä voiton. Ja mä vaan rakastan vaaleita skandilattioita, joten olihan sellaiset nyt pakko saada.

Lyhyt googlailu kertoi meille, että lattioiden vaalennus on melko helppo homma (puhelin käteen ja soitto remonttimiehelle, ehe ehe) ja ainut päätös joka piti tehdä, oli se käsitelläänkö lankut öljyllä vai lakalla. Saamiemme tietojen mukaan lakkakäsittely kestää käyttöä ja kulutusta paremmin ja on helppohoitoisempi = sitä ei tarvitse hoitaa. Sold.

Siperia opettanee, onko helppohoitoisuus ja kestävyys totta vai ei.

Lattiat siis hiottiin kahden remonttijampan toimesta ja käsiteltiin muutamaan kertaan vaalealla lakalla, hommassa meni jokunen päivä. Lattiaa täytyy vielä jonkin aikaa varoa, eikä huonekaluja saa tuoda sisään noin viikkoon.

Tässä lopputulos:

 

IMG_3323.JPG

IMG_3322.JPG

 

Kertauksen vuoksi vähän vertailua aiempaan kirahvilattiaan:

 

IMG_3329.JPG

IMG_3326.JPG

 

IMG_3321.JPG

IMG_3324.JPG

 

IMG_3328.JPG

IMG_3320.JPG

 

Rakastan, rakastan, rakastan.

Remppamiehet olivat kuulemma rahdanneet hionnan yhteydessä viisi säkillistä puupölyä ulos, eli aikamoista mäkimaastoa on lattia ollut tähän saakka. Seuraavaksi ihanat uudet lattiamme verhotaan kaapuihin ja alkaa seinien parissa urakointi.

Got me some light Scandi floors I’ve been dreaming of.

FOLLOW NØRREBRO SUMMERS HERE:

BLOGLOVIN’

BLOGIPOLKU

BLOGIT.FI

Kommentit (4)
  1. Ihan mielettömän hyvältä näyttää uusi lattia! Asunto näyttää heti paljon valoisemmalta 🙂

    1. Kiitos, tykkään hirmuisesti!

  2. Ooh miten ihanan näköistä! Tosi kaunis lattia tuli ja ihanat nuo pariovet <3 <3 <3 Löysin blogisi vasta nyt ja jään seuraamaan!

    1. Kiitos paljon! Ja ihanaa kun seuraat <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *