Sotku kuriin kulholla

Nørrebro Summers

Sotku. Epäjärjestys. Kasa sekalaista roipetta täällä, toinen tuolla.

Tosi pienestä on kiinni asunnon yleinen viihtyvyys ja mun mielenrauha. Oon yrittänyt väkisin opettaa itseäni ja sittemmin myös poikaystävääni raivojärjestelmällisiksi ihmisiksi. Ilman minkäänlaista menestystä. Me ollaan tavaran lojumaan jättäjiä, eikä siitä mihinkään pääse.

Kun lopulta oon alkanut hyväksymään kohtaloni sotkupetterinä, oon voinut ruveta etsimään vaihtoehtoista ratkaisua ongelmaan. Jos ei meikäläisen pinttynyt tapa oo muutettavissa, muutetaan sitten kodin ratkaisuja.

Muutosta alkaen oon bongaillut meidän uudesta kodista mahdollisia kaaospesäkkeitä; niistä kun ei ikinä etukäteen arvaa, mihin muotoutuu. Ja ei niiden paikallistaminen kovin hankalaa oo ollut. Epämääräisiä myttyjä löytyy kolmesta paikasta: eteisen lipaston päältä (siirtyi sinne keittiöstä, kun lipasto saapui paikalle), ruokapöydän toistelta puoliskolta ja niinikään makuuhuoneen lipaston päältä.

 

 

Minä fiksuna naisena en lannistu sotkulle, vaan se lannistukoon mulle. Ensimmäinen epäjärjestyksenestohankinta oli kipponen eteisen lipastolle. Ja se perhana toimii. Nytkään pöydällä ei loju yhtäkään epämääräistä härpäkettä, vaan kaikki on päätynyt kulhoon.

Kulho oli vieläpä sellainen, mitä olen kuolaillut jo varmaan vuoden verran, mutten ole viitsinyt ostaa. Nyt oli ostokselle painava syy, joten se kotiutui viimein.

 

Niin houkuttava majapaikka kulho on, että F:n lompakko piileskeli siellä salaa yhden kokonaisen päivän herran ollessa itse toisaalla.

 

Seuraavaksi hankinnassa kaksi kulhoa lisää kodin muihin sotkumagneetteihin.

P.S. Jotten tuudittaisi ketään sotkuista kohtalontoveria liian auvoiseen tulevaisuudenkuvaan, kerrottakoon, että tässäkin systeemissä on aukkonsa. Nimittäin näillä kipoilla on taipumuksena täyttyä. Jonain päivänä huomaat, ettei sinne enää mahdu mitään ja kulhon sisällys näyttää kauhealta. Sitten se on pakko perata ja tyhjentää - onneksi moiseen kauhukuvaan menee onneksi yleensä jokunen kuukausi aikaa.

---

I bought a bowl for our mess.

---

FOLLOW NØRREBRO SUMMERS HERE:

FACEBOOK

BLOGLOVIN'

BLOGIPOLKU

BLOGIT.FI

Kommentit

Riika V.
Koti Kumpulassa

Meilläkin on eteisen lipaston päällä romukuppi, jonka sisältö näyttää aikalailla samalta kuin teidän! :)

marjapilami
Nørrebro Summers

Jee, kauan eläköön romukupit! :D 

Riika V.
Koti Kumpulassa

Joo, täällä ei niiden elolle ainakaan loppua näy! ;)

Vierailija (Ei varmistettu) https://islakahdenkesken.blogspot.fi/2016/03/pahan-puhuminen.html

...kivoja kuvia!

marjapilami
Nørrebro Summers

Kiitti! :o)

Siiri / Pilkettä-blogi (Ei varmistettu) http://ssiiripilketta.blogspot.com

Nuo mytyt kuulostavat niin tutuilta! Pitääkin koittaa noita kulhoja. :) Nättejä kulhoja on muutenkin kaapeissa ilman riittävää käyttöä...

marjapilami
Nørrebro Summers

Sotku - mikä ihana tekosyy ostaa vielä lisää söpöjä kulhoja ;o)

Kommentoi