Sotku kuriin kulholla

Sotku. Epäjärjestys. Kasa sekalaista roipetta täällä, toinen tuolla.

Tosi pienestä on kiinni asunnon yleinen viihtyvyys ja mun mielenrauha. Oon yrittänyt väkisin opettaa itseäni ja sittemmin myös poikaystävääni raivojärjestelmällisiksi ihmisiksi. Ilman minkäänlaista menestystä. Me ollaan tavaran lojumaan jättäjiä, eikä siitä mihinkään pääse.

Kun lopulta oon alkanut hyväksymään kohtaloni sotkupetterinä, oon voinut ruveta etsimään vaihtoehtoista ratkaisua ongelmaan. Jos ei meikäläisen pinttynyt tapa oo muutettavissa, muutetaan sitten kodin ratkaisuja.

Muutosta alkaen oon bongaillut meidän uudesta kodista mahdollisia kaaospesäkkeitä; niistä kun ei ikinä etukäteen arvaa, mihin muotoutuu. Ja ei niiden paikallistaminen kovin hankalaa oo ollut. Epämääräisiä myttyjä löytyy kolmesta paikasta: eteisen lipaston päältä (siirtyi sinne keittiöstä, kun lipasto saapui paikalle), ruokapöydän toistelta puoliskolta ja niinikään makuuhuoneen lipaston päältä.

 

IMG_5123.JPG

IMG_5122.JPG

 

Minä fiksuna naisena en lannistu sotkulle, vaan se lannistukoon mulle. Ensimmäinen epäjärjestyksenestohankinta oli kipponen eteisen lipastolle. Ja se perhana toimii. Nytkään pöydällä ei loju yhtäkään epämääräistä härpäkettä, vaan kaikki on päätynyt kulhoon.

Kulho oli vieläpä sellainen, mitä olen kuolaillut jo varmaan vuoden verran, mutten ole viitsinyt ostaa. Nyt oli ostokselle painava syy, joten se kotiutui viimein.

 

IMG_5126.JPG

Niin houkuttava majapaikka kulho on, että F:n lompakko piileskeli siellä salaa yhden kokonaisen päivän herran ollessa itse toisaalla.

IMG_5125.JPG

 

Seuraavaksi hankinnassa kaksi kulhoa lisää kodin muihin sotkumagneetteihin.

P.S. Jotten tuudittaisi ketään sotkuista kohtalontoveria liian auvoiseen tulevaisuudenkuvaan, kerrottakoon, että tässäkin systeemissä on aukkonsa. Nimittäin näillä kipoilla on taipumuksena täyttyä. Jonain päivänä huomaat, ettei sinne enää mahdu mitään ja kulhon sisällys näyttää kauhealta. Sitten se on pakko perata ja tyhjentää – onneksi moiseen kauhukuvaan menee onneksi yleensä jokunen kuukausi aikaa.

I bought a bowl for our mess.

FOLLOW NØRREBRO SUMMERS HERE:

FACEBOOK

BLOGLOVIN’

BLOGIPOLKU

BLOGIT.FI

suhteet oma-elama sisustus trendit
Kommentit (7)
  1. Meilläkin on eteisen lipaston päällä romukuppi, jonka sisältö näyttää aikalailla samalta kuin teidän! 🙂

    1. Jee, kauan eläköön romukupit! 😀 

      1. Joo, täällä ei niiden elolle ainakaan loppua näy! 😉

  2. …kivoja kuvia!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *