Sunnuntaiaamu ja pohdintaa blogista

Oih, sunnuntaiaamut. Viikon parhaita hetkiä, ihan siellä top kolmosessa usein. Tän postauksen kuvat perustuvat tositapahtumiin, joskin lavastin sen verran, että pöyhin tyynyt nätiksi ja asettelin sinisen viltin strategisen pöyheästi. Tätä postausta näpyttelen viltin alla kahvia hörppien – täydellistä!

Tänään on luvassa hieman siivoilua ja kohta suuntaan brunssille kaverin kanssa. Viikon verran kestänyt sadekin näyttää sopivasti tauonneen. Tästä tulee ihana päivä, tiedän se jo nyt.

 

IMG_6927.JPG

IMG_6928.JPG

 

Päivän aihe ei varsinaisesti liity sunnuntaihin, viltteihin tai edes erkkeriin, vaan blogiin itseensä.

Ootte nimittäin varmaan huomanneet, että mun aihepiirit on alkaneet entistä enemmän poukkoilemaan ja tätä ei oikein enää voi niputtaa pelkästään sisustusblogiksi. Mulle kävi klassinen blogi-ilmiö: blogin perustaessani kuvittelin, että pitäisin tän puhtaasti tietyn teeman ympärillä pyörivänä kokonaisuutena ja itseni melko etäisenä hahmona. Ajattelin, etten tarjoilisi henkilökohtaisesta elämästäni kovinkaan suurta palasta.

No kuinkas sitten kävikään? Se alkoi muutamalla pohdiskelevammalla postauksella silloin tällöin ja tässä syksyn mittaan mun sekalaiset höpinät ottivat enemmän tilaa haltuun. Tuntuu siltä, että nykyään alustan jakaa aika tasaisesti kukkaruukut ja muu höpötys. Ja minä etäisenä hahmona, joka ei täällä yksityisiä juttujaan kerro? Hah.

Kehitys ei oo ollut mitenkään harkittua, vaan suunta on ottanut itse itsensä. Oon monta kertaa viattomasti aloittanut kirjoittamaan sisustuksesta ja päätynyt aasinsillan kautta jonnekin ihan toisaalle. Välillä mulla on kolmekin postausluonnosta samaan aikaan tekeillä, kun uusia ajatuksia pulpahtaa pintaan koko ajan. Kai tää on joku luova prosessi.

Itse tykkään uudesta sekavammasta setistä enemmän kuin aiemmasta, toivottavasti tekin. Sisustusjutut eivät oo tietenkään loppumassa, mutta muuta sälää on luvassa enemmän myös jatkossa. Kirjoittelen blogia itsekkäistä syistä (tää on kivaa), mutta kuitenkin teitä varten. Toiveet, kommentit ja kehitysehdotukset ovat siis aina tervetulleita <3

 

IMG_6929.JPG

 

Tän postauksen julkaisun myötä mun onkin aika hörppäistä loput kahvit mukin pohjalta, kaapia itseni ylös mukavasta pesästäni ja suunnata päivän aktiviteettien pariin. Rentoa sunnuntaita!

P.S. Seuraathan jo Nørrebro Summersia Facebookin tai Bloglovinin kautta? Instagramiin päivittelen kaikkea sekalaista blogiin liittyvää ja liittymätöntä, kunhan se näyttää nätiltä.

 

IMG_6930.JPG

 

This is how my Sunday morning looks like.

FOLLOW NØRREBRO SUMMERS HERE:

FACEBOOK

BLOGLOVIN’

Kommentit (4)
  1. Mä tykkään kaikesta poukkoilusta ja varsinkin ulkosuomalaisuutta sivuavista jutuista, kuten staditrilogiasta. Tää taitaa olla ainoa sisustus(painotteinen)blogi jota seuraan. Arvostan myös sitä, että sisustus- ja remppahommien keskeneräisyys näkyy välillä blogissa eikä kaikki oo koko ajan ihan viimesen päälle laitettua 🙂

    1. Awww, kiitos ihanasta kommentista <3 Vierastin aiemmin ajatusta sisustusblogin perustamisesta, koska improvisoivana häslääjätyyppinä genren blogien täydellisyys tuntui sellaiselta, mitä mä en voi saavuttaa. Tosi kiva siis kuulla, että rempallaan olevat remppajutut miellyttää. Expat-hommia tulossa myös varmasti paljon lisää :o)

  2. Juu juu, ihan mahtavaa että poukkoilee ja on myös hieman henkilökohtainen! Pelkät teemablogit eivät ainakaan itselleni ole niin mieluisia, persoonaa kehiin niin hyvää tulee 🙂

    1. Kiitos ihana! <3 Persoonaa siis kehiin myös jatkossa.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *