Sunnuntaiylläri: vesivahinko

Saavuttiin eilen illalla raskaan remppaviikonlopun jälkeen vanhalle asunnolle. Syötiin ja datailtiin vähän, mä kävin suihkussa ja heittäydyin raatona sohvalle valmiina Netflix-maratoniin.

Mikä muuten toi ääni on?

Vesivahinkohan se siellä kolkutteli. Se kuulostaa muuten tältä: tip, tiptip, tiiip, tiptiptip, tip.

Kävi seuraavien tuntien aikana ilmi, että meidän yläkerran naapuri on vähän erikoisempi tyyppi. Ja hänen kaverilleen oli käynyt suihkussa vahinko. Nimittäin kaveri oli unohtunut suihkuun. Lopputuloksena oli vedenpaisumus heidän asunnossaan ja bonuksena meidän. Keittiössä ja olkkarin alkupäässä sataa ripotteli tasaiseen tahtiin.

 

IMG_3646.JPG

 

Loppuhuipennuksena meillä tuli käymään kuivaajakonesetä, joka ei puhunut tanskaa eikä englantia. Se kytki kaksi konetta seinään, käynnisti kovaäänisen surinan molemmista, siirsi koneet keittiöön, sanoi ”three days” ja lähti. Meillä on siis nyt kai nää kottikärryt surraamassa jaloissa seuraavat kolme päivää.

Tähän tilanteeseen sopii jotenkin täydellisen hyvin alla oleva video, jonka kaveri linkitti mulle (kun viimeksi valitin samaisen naapurin meuhkasta).

 

 

Water damage in old home. Exactly what we needed.

FOLLOW NØRREBRO SUMMERS HERE:

BLOGLOVIN’

BLOGIPOLKU

BLOGIT.FI

Kommentit (4)
  1. Mun äidillä on kanssa samassa taloyhtiössä käynyt yhdelle asukkaalle KAHDESTI niin et se on sammunu suihkuun ja sit on saanu kämppää rempata. Onneksi ei asu äidin yläkerrassa!

    1. Huh, aikamoisia sankareita 😀 Ei oo muuten varmaan kovin halpa harrastus toi suihkuun nukahtelu, vakuutusyhtiö ei taida mielellään montaa keikkaa maksaa…

  2. Mun edellisessä kämpässä kävi samalla tavalla, kun yläkerran naapuri sammui suihkuun. Kuivuri oli riesana ensin kolmisen viikkoa ja myöhemmin jouduin vielä muuttamaan kolmeksi kuukaudeksi evakkoon. Toivottavasti pääsette vähemmällä. 🙂

    1. Apua 😀 Me onneksi päästään huomenna pois täältä kuivureiden keskeltä. Seuraavat asukkaat muuttaa sisään 15.5, toivottavasti niille ei oo luvassa ikäviä ylläreitä.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *