Suomi-herkkuja ulkomaille (sis. alekoodin)

Saadaanko me lähettää sulle laatikollinen Suomi-herkkuja, kuului (mielestäni retorinen) kysymys mailiboksissani jokunen aika sitten. Taste of Finland se siellä kolkutteli, helsinkiläinen yritys joka on konseptoinut erilaisia ulkosuomalaista tai Suomi-herkkuja fanittavaa ilahduttavia bokseja. Mä oon yleisesti ottaen tosi joustavaa sorttia kun joku haluaa lähettää mulle ruokaa, eli mikäpä jottei! Lisäksi Taste of Finlandin suomalaisia kumppaneita ja materiaaleja kunnioittavat toimintaperiaatteet kuulosti tosi hyvältä.

IMG_3350.JPG

Vaikka olin tietysti luntannut mulle luvatun laatikon sisälmykset nettisivuilta etukäteen, yllätti Karhu-boksi silti yltäkylläisyydellään. Ihan kuin joululahjaa ois avannut! Mä poimin paketin noutopisteestä yhtenä aamuna ennen duuniin lähtöä, ja hyvä kun maltoin himasta poistua. (Ja piti tietty tekstata varuiksi F:lle, ettei se saa tuhota kaikkia pakkauksia ja syödä koko hommaa ennen kuin ehdin ottaa muutaman kuvan valoisan aikaan.) Laatikosta löytyi muutama ikisuosikki, muutama uusi tuttavuus sekä joitakin lempiherkkuja, joiden olemassaolon olin jo ehtinyt unohtaa. Nää herkut jemmataan ja kaivetaan esiin hiljalleen syksyn ja talven aikana, kun tekee mieli fiilistellä vanhoja hyviä herkkuja aikoja.

En pilaa yllätystä listaamalla boksin koko sisältöä, mutta sen voi käydä kurkkaamassa Taste of Finlandin sivuilta. Laatikoita on tällä hetkellä saatavilla viisi erilaista ja hintaista, ja niiden mukana voi halutessaan lähettää vastaanottajalle viestin. Tosi hauska konsepti kaiken kaikkiaan, ja on kiva tukea suomalaista yrittämistä.

Tässäpä siis oiva lahjaidea ulkomailla asuvalle kaverille tai köhöm, ulkomailla asuvalle itselle.

Koodilla norrebro25 saat marraskuun loppuun saakka 25% alennusta tilauksestasi. Eikä siinä vielä kaikki, nimittäin tuolla koodilla tilaamalla osallistut lisäksi noin 40 euron ylläri-pikkujoululaatikon arvontaan (arvonnasta vastaa ja sen järjestää Taste of Finland). Jee!

IMG_3289.JPG

Rakkaudentäyteinen kuvakimara boksista löytyneiden suosikkiherkkujeni kanssa. En usein ota selfieitä, mutta kun otan niin pussailen lakupussia.

Herkkulaatikko saatu Taste of Finlandilta. Kiitos!

Muistathan seurailla joko Facebookin, Bloglovinin tai Instagramin kautta <3

Kommentit (2)
  1. Kiva kuulla tästä! Oon aina välillä Suomikauppaa katellut mutta se tuntuu vähän nihkeeltä (ainakin sivujen ulkoasu :D).

Kommentointi suljettu.