Tällä viikolla

Tää on ollut sellainen viikko, että jo maanantai-iltana kauhistelin, että on jo maanantai-ilta. Oisin tarvinnut viikkoon ainakin yhden päivän enemmän, se oli alusta asti selvää. Elelen tällä hetkellä tosi jännittäviä hetkiä töissä ja odottelen tuomiota jatkostani. Oonko mahdollisesti työtön parin kuukauden päästä? Joudunko pian aloittamaan aktiivisen työnhaun? Jos joudun, niin mistä ihmeestä revin ylimääräisen ajan ja energian siihen(kin)? Mitä käy kaikille remontti- ja sisustussuunnitelmille, jos meikäläisen tulevaisuudenkuvat hämärtyy? Voisko kuitenkin käydä niin hyvin, että saan jatkaa nykyisessä pestissäni? Ja bonuskysymys: miten inkivääritee voi koko ajan olla loppu?

Kiireestä ja suurista kysymysmerkeistä huolimatta oon edelleen zen ja onnellinen. Mun muutaman viikon takainen postaus positiivisen, mutta kuitenkin rauhallisen fiiliksen tavoittelusta ei oo ainakaan vielä jinxannut tätä hommaa. Toivottavasti ei tämäkään lausahdus.

 

IMG_7142.JPG

 

Mutta siis asiaan. Viikon käänteisiin. Tällä viikolla oon:

– Viettänyt spontaanin viini-illan kaverin kanssa meillä. Vaikka olin vakaasti päättänyt sinä samaisena iltana kirjoittaa blogipostauksen ja järjestää vierashuoneen toisen kaverin viikonloppuvisiittiä varten.

– Ottanut tavakseni herätä aamuisin jo ennen kuutta, jotta ehdin viettää omaa laatuaikaa kunnolla edes jossain välissä vuorokautta. Tai siis ei mun illat mitenkään hektisiä oo ollut, mutta sillon on aina jotenkin levoton ja vähän väsähtänyt olo. Istun siis aamulla jopa tunnin sohvalla teetä juoden, tekemättä oikeestaan mitään (tai kirjoittaen blogipostauksia).

– Käynyt popup-raflassa vetämässä korealaiset bbq-överit. Kimchiöverit jos tarkkoja ollaan. Just tällaiset ihanat ruoka- ja juomatapahtumat on ehkä parasta Köpiksessä. (Postauksen kuvat on sieltä, ennen kun syötiin kaikki mikä pöydästä irtosi.)

– Käyttänyt toimistolla kaksi kertaa sanaa thingy kuvatessani projektin osaa. Note to self: kun odotat päätöstä määräaikaisen työsopimuksesi vakinaistamisesta, vältä sanomasta social media thingy tai workshop thingy pomosi edessä.

 

IMG_7141.JPG

 

– Ai niin ja kävellyt kasuaalisti neukkariin luullen olevani kutsuttu siellä käynnissä olevaan palaveriin. Istunut alas ja laskenut kahvikuppini pöydälle, moikannut porukkaa. Ja luikkinut pois, kun työkaveri tuli oven suusta ilmoittamaan, että meidän palaveri ei itse asiassa liity tähän hommaan mitenkään ja ohjasi mut viereiseen huoneeseen.

– Ja työntynyt vielä uudestaan sinne väärään neukkariin hakemaan mun kahvikupin, jonka unohdin pöydälle siellä istuskellessani. Note to self: kun odotat päätöstä määräaikaisen työsopimuksesi vakinaistamisesta, älä ole ääliö.

– Ostanut velourmekon. Luit oikein. Tai oikeastaan kaksi.

– Ihmetellyt ihmisiä, jotka tähän aikaan vuodesta haluaa matkustaa jonnekin lämpimään ja valoisaan. Miksi ihmeessä, justhan vasta oli kesä ja tuskanhiki? Tää on just paras aika kynttilöille ja laiskottelulle. Punkulle ja kaikelle parhaalle.

– Joutunut automaattimetron ovien uhriksi ja tullut kuskatuksi yhden pysäkin liian pitkälle. Taas.

 

IMG_7143.JPG

 

Ihanaa viikonloppua! TGIF!

Psssst: Vielä muutama päivä aikaa osallistua aiemmassa postauksessa arvontaan ja voittaa mittatilauksena tehty nimikyltti postiluukkuusi. Täältä.

This week I’ve done all things cool and Copenhagen (such as KOMA pop up). And been a dork at times.

FOLLOW NØRREBRO SUMMERS HERE:

FACEBOOK

BLOGLOVIN’

Kommentit (4)
  1. Hei tsemppii duunihomman kaa!

    1. Kiitti! <3 Plot thickens!

  2. Voi kun sulla on ollut hektinen viikko! Onneks se on kohta takanapäin ja koittaa weekenddd!! Hei muuten, sait nyt uuden seuraajan sun blogille (seuraan siis tuolta blogit.fi-sivun kautta) 😀 Ihanaa viikonloppua <3

    1. Tähän weekendiin olin tosiaan valmis, huh. Ja jee kiva kun seuraat <3 Ihanaa viikonloppua sinnekin!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *