Tän hetken onnenaiheita

Just näin sunnuntaiden soisi aina alkavan. Kuuntelen musaa kajarista, joka on viimein saatu yhdistettyä mun puhelimeen, oon jo juonut enemmän kuin tarpeeksi kahvia ja keittänyt pannullisen teetä. Eilen juotiin vähän liikaa samppanjaa ystävän kanssa ja herätessä ohimoa jyskytti, kahvipläjäys vei onneksi sen mennessään. Ja vähän liikaa samppanjaa on mielestäni paras mahdollinen syy potea päänsärkyä. Ei me juhlittu mitään erityistä, mutta päätettiin että meidän yhteinen kesäilta on jo itsessään juhlan aihe.

Oon tällä hetkellä tosi tyytyväinen vähän kaikkeen elämässäni. Tätä voisi kai kutsua onnellisuudeksi ja se on jotenkin pelottava konsepti. Jos se jotenkin särkyy, vaikka ei niin saisi ikinä ajatella. Koska sitähän elämä on, parempia ja huonompia aikoja, ja sitten on antanut huolten varjostaa onnen hetkiä ihan turhaan. Tän hetkinen hyvä fiilis on suosikkisorttiani, sellaista tasaisen hymyilyttävää. Sellaista kun tietää elävänsä just nyt ainutlaatuista ajanjaksoa, olevansa oikessa paikassa tai ainakin matkalla oikeaan suuntaan.

 

IMG_0099.JPG

 

Tän hetken suuria onnenaiheita on muun muassa nämä:

– Kävelyretket omassa naapurustossa, se kun eksyn alueille joissa en oo ennen käynyt. Kuten vaikka eilen aamulla, kun lähdin vähän käppäilemään ja tulin himaan kaksi tuntia myöhemmin linnunlaulun, pilvisen lämmön ja kukkien tuoksun huumaamana.

– Se, että mulla ei oo enää levoton olo. Ekaa kertaa varmaan kahteen vuoteen oon jotenkin rauhassa.

– Kun tajuan hirvittävän raskaan viime vuoden opettaneen niin tärkeitä juttuja, että se oli itse asiassa kaiken kivun arvoista.

– Se, etten enää niin paljoa pelkää puhua asioista, jotka vaivaa mieltä.

– Kukka-asetelmien sommittelu ja se, että niinkin pieni asia tuo paljon iloa.

– Kun petaan pikkumakkariin sängyn ja mietin, että ensi perjantaista maanantaihin siellä nukkuu vanha tarhakaverini Laajasalosta. Proseccokin on jo kylmässä.

– Kun eräs ihminen osoittautuukin aivan erilaiseksi, kuin kuvittelin, positiivisimmalla mahdollisella tavalla. Ollaan niin erilaisia, että kommunikaatio on edelleen haastavaa, mutta nyt kun tiedän mitä muurin toisella puolella odottaa, jaksan taatusti yrittää.

– Kesäbiisit.

– Se etten edes oikeastaan odota kesälomaa, koska kaikki päivät on niin kivoja. Vaikka oon kyllä siihen lomaankin valmis.

Ihanaa sunnuntaita! <3

Happy summer days.

FOLLOW NØRREBRO SUMMERS HERE:

Facebook

Bloglovin’

Snapchat & Instagram @marjapilami

Kommentit (2)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *