Täydellinen kesäkaapu

Kaikkeen sitä ihminen auringon höpertämänä ryhtyy. Mä en ajatellut olevani päivän asuja postaavaa sorttia, mutta ilmeisesti olen sittenkin – ainakin tän yhden kerran. Meikäläisen blogi elää nyt loman inspiroimana ihan omaa elämäänsä, joten annetaan mennä. En viitsi jäädä sisustusblogin aitaukseen märehtimään, kun mielessä pyörii tuhat muutakin juttua. Ja miten monesta sohvatyynystä ihminen edes voi kirjoittaa toistamatta pahasti itseään?

Rakastan tällaisia luovia kuplia, joihin ajautuu silloin kun pääsee irtautumaan omasta normielämästään ja arjestaan. Poks.

 

IMG_5647.JPG

IMG_5644.JPG

 

Tulin Mallorcalle suurilla shoppailutoiveilla varusteltuna. En oo viime kuukausina ostanut juuri mitään (paitsi tietysti niitä sisustusjuttuja ja yhden asunnon) ja ajattelin tuhlaavani pienen omaisuuden täkäläisiin alennusmyynteihin. En kuitenkaan tullut ajatelleeksi, että ensinnäkään mulla ei oo helteellä kärsivällisyyttä kierrellä kauppoja saatika sovittaa mitään, enkä mä tykkää värikkäistä vaatteista. Siinä sitä seistiin tuskanhikikarpalot selkää pitkin vierien Mangon ovella oransseja luomuksia ja villejä kuoseja pälyillen. Anti olla, tehdään uukkari, en tarvii mitään.

Niinhän se aina kai menee, että se oikea tulee kohdalle kun sitä vähiten odottaa. Ja mitä ilmeisimmin niitä oikeita on vain se yksi kappale. Pienen kaupungin rantakadulla olevasta vaateliikkeestä sen löysin. Täydellisen, hillityn värisen kesäkaavun. Loman ainoan vaateostokseni.

Niin kivan sellaisen, että sai mokoma mut ryhtymään asukuviin.

 

IMG_5643.JPG

Älkää minusta välittäkö, tässä vaiheessa lomaa oon luopunut mm. silmämeikeistä. En jaksa. Mun elämän ekat ootd:t ilman meikkiä.

IMG_5645.JPG

 

Uusi lempiasuni on superohutta, farkkumaista kangasta. Maailman hengittävin ja mukavin vaate. Yleensä välttelen säkkimäisiä linjoja, mutta tässä ne jotenkin toimii. Poikkiksen kanssa kutsutaan uutta hienoa mekkoani hellittelynimellä big sack.

Mekossa tunnen oloni pilvenhattaraksi. Ja pussilakanaksi. Ah. Ellei Köpikseen palatessa iske takatalvi tai etukäteissyksy, luulen tässä olevan loppukesän ehdoton suosikkivaatteeni.

 

IMG_5649.JPG

I bought a dress. We call it big sack.

FOLLOW NØRREBRO SUMMERS HERE:

FACEBOOK

BLOGLOVIN’

 

Kommentit (2)
  1. blackballerina
    20.7.2016, 10:24

    Kiva että kirjoitit ”kaavustasi” blogirajauksesta välittämättä. Mukavinta on lukea blogeja, joissa se niin sanottu aiherajaus ei ole liian tarkka, vaan vain veteen piirretty viiva. Kaunis on kaapusi ja pukee sinua 🙂

    1. Voi kiitos ihanasta tsemppikommentista <3 Toikkaroin siis jatkossakin muihin aiheisiin hyvällä omallatunnolla. 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *