Täydellisen kesän resepti

Viime viikkoina oon alkanut taas juomaan teetä, ekaa kertaa sitten sysitalven. Se taisi alkaa siitä flunssasta ja jäi jotenkin päälle, tykästyin teepannun oloon vierelläni. Ehkä vanha korsteeni sisälläni heräsi ja innostui konseptista nostaa jotakin säännöllisesti huulilleen. Tiedä häntä. Keitän kuitenkin itselleni pannullisen teetä nykään aina töistä kotiin tultuani, jos siis tuun edes suurin piirtein suoraan töistä kotiin, ja lipitän teetäni pitkin iltaa. Teen lämpötilalla ei oo niinkään väliä, kunhan se on jotenkin mausteista ja vähän ärhäkkää.

Muutenkin kesäarki on asettunut kivasti uomiinsa. Mä vähän pelkään, että tää kesä tekee ne perinteiset, eli vaan ottaa ja katoaa ja seuraavaksi ollaankin jo elokuun pimenevissä illoissa. Enkä mä ikinä ehtinyt rutinoitua kirjaa puistossa lukevaksi ihmiseksi, taaskaan. Hyvä jos ehdin edes tajuta, etten ehdi mitään. Toisaalta tällainen oleilu, sekalainen puuhailu, se kun on muka kiireinen vaikkei oikeesti ole, tuntuu sopivan mulle just hyvin.

 

IMG_0158.JPG

 

Kun pysähdyn asiaa analysoimaan, en kyllä tällä hetkellä tee juuri mitään, mikä ei tunnu hyvältä. Okei no ehkä mä mieluummin voittaisin 87 miljoonaa euroa lotossa, kuin viettäisin kesäpäiviä töissä, mutta muuten (sitä paitsi mun duunikaverit on järjettömän ihania, parhaita tyyppejä). Oon vapaa tekemään ja menemään, ja valitsen juuri nää ruutiinini ja sompailuni koska sydän sanoo niin. Vaikken ehtisi taaskaan tekemään kuin murto-osan kesälle kaavailemistani jutuista, toivon etten ikinä soimaa itseäni siitä.

Koska just ne haaleat teepannut, hitaat kävelyt, brunssit, uudelleen löytyneen kirjoitusinnon ammentaminen, satunnaiset viini-illat ja se kun syön ihan liikaa kirsikoita ja mahaa alkaa sattua on mulle täydellisen kesän resepti. Perhana soikoon, täydellisen elämän resepti. Mulla on toivottavasti vielä supermonta vuotta aikaa täyttää päiväni kaikella kunnollisella ja suunnitelmien toteutuksella, mutta nyt on hyvä näin. Tuntuu, että oon jotenkin ansainnut vaan olla ja mennä, kesärenttuna. Elämä tuntuu rauhalliselta, helpolta ja aika paljon lomalta.

 

IMG_0157.JPG

 

Ihanaa kesäviikonloppua sinne, puss!

This summer is all about being comfy, not making too much plans and enjoying the little things.

FOLLOW NØRREBRO SUMMERS HERE:

Facebook

Bloglovin’

Snapchat & Instagram @marjapilami

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *