Thaimaa tähän saakka: Gekkoja, kissoja ja turn down service

Terkkuja Thaimaasta, Koh Changin saarelta tarkalleen ottaen. Täällä elo sujuu laiskanpulskeasti ja aletaan vähitellen päästä täydellisen rentoutumisen makuun. Meidän hotelli on ihan huippuihana – niin ihana ettei täältä oikein raaskisi lähteä minnekään. Ollaankin tähän saakka kulutettu päivätunnit lähinnä hotellimme altailla polskien ja meressä pulahdellen.

Päivittelen muuten lomalaiseen tapaani Instagramia aktiivisesti, käyhän siis katsastamassa @marjapilami.

 

IMG_8205.JPG

IMG_8193.JPG

 

Lisäksi oon muun muassa:

– Ottanut puolentoista tunnin thaimassagen, joka huipentui siihen että nenääni hierottiin ja lopuksi mun päällä istui kissa. Anteeksi mitä?

– Ostanut täydellisen lomakaavun muutamalla eurolla.

– Valinnut raflassa niin tulisen annoksen, etten voinut syödä sitä (ja oon mielestäni aikamoinen chili-pro). Päädyin tilaamaan listalta jotain muuta – ja käytin alkuperäisestä annoksesta yksittäisiä riisinjyviä mausteena. Toisin sanoen: oppinut kantapään kautta, että in Thailand spicy means very spicy.

 

IMG_8222.JPG

Tapasin tän pienen kaverin matkalla Bangkokista Koh Changille.

IMG_8221.JPG

Bloginurkkaus Thaikku-tyyliin.

 

Saanut vahvistuksen pitkään pyörittämälleni teorialle, että moskiitot rakastaa meikäläistä. Mun jaloissa ja käsissä on kymmeniä paukamia moskiittosprayn käyttämisestä ja käyttämättömyydestä huolimatta, ja spraytön frendi on saanut kaksi puremaa. Tässä vaiheessa lomaa alkaa ehkä jo vähän helpottaa: oon oppinut, että kolme spraykerrosta tarjoaa kohtuullisehkon suojan ja nukun yöni suojapussissa, peitto patjan alle viritettynä.

– Kirkaissut säikähdyksestä, kun keskelle illallispöytäämme tipahti jostain gekko.

– Kokenut elämäni ensimmäisen kerran hotellin turn down -palvelun, eli sen kun illalla joku tuo huoneeseemme sangollisen jäitä (hyvä koska me raahattiin skumppaa Suomesta ja tarvitaan niitä jäitä), asettelee tohvelit sänkyjemme viereen ja kääntää peitoistamme yhden kulman (eiköhän rikkaat löydä peittonsa alle iltaisin, ellei niille vinkata mistä sinne mennään?).

 

IMG_8220.JPG

IMG_8163.JPG

 

Ihanaa viikkoa sinne! Puss <3

Swimming pools, puppies, awkward Thai massages.

FOLLOW NØRREBRO SUMMERS HERE:

FACEBOOK

BLOGLOVIN’

Kommentit (4)
 1. Ai vitsi, olin samassa hotellissa vajaa vuosi sitten (http://www.lily.fi/blogit/koiruudet-mielessa/pala-paratiisii) ja voisin helposti viettää taas viikon siellä! Nopealla vilkaisulla näyttäisi, että olette samassa huoneessakin missä itse asustin, mikä hassu sattuma. Nauttikaa!

  1. Eikä, mikä sattuma tosiaan! Aivan ihana paikka ja sun kuvat täältä oli ihania <3

   Kiitos, me nautitaan!

 2. flightmap-blog
  21.2.2018, 08:28

  Etsin itse asiassa jotain ihan muuta, ja päädyin tähän juttuun 🙂 Netissä kun pyörii niin tätä tapahtuu aina tasaisin väliajoin. Piti kuitenkin lukea juttusi kun tuo Koh Chang monta kertaa on ollut mahdollisena reissukohteena. Itse on tullut pyörittyä monella saarella mutta Changia ei ole vielä tullut kokeiltua. Samui, Phangan, Lanta, Phi Phi tullut tutuiksi.

  Mutta kysymykseeni – olen lukenut paljon huonoja juttuja Changista viime vuosina. Siis että paikka muuttuu huonommaksi ja turismi pilaa kyseisen saaren. Hotelleja rakennetaan, ja idyllinen lomaparatiisi on kohta toinen versio Pattayasta.

  Oletko samaa mieltä? Muuten täytyy ehdottomasti lisätä kohde listalle kun mietitään seuraavaa Kaakkois-Aasian lomaa.

  Ja muuten… Täytyy hieman omaakin blogia promottaa 😀 Olen itse ilmailuharrastaja (ja toivottavasti lentäjä parin vuoden kuluttua). Kannattaa ehdottomasti lukea meikäläisen blogia jos peltipurkit taivaalla kiinnostaa edes yhtään 😀
  ¨
  PS. Mageita kuvii! <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *