TWO DAMN DAYS!!

Hupsista, viime postauksesta kului kaksi kuukautta. Tää syksy on ollut jotain aivan järkyttävää, ja johtotähtenäni sekä valona tunnelin päässä on toiminut ajatus siitä, että kun Love Islandin toka kausi loppuu, saadaan me viimein talon avaimet käteen. Muistin viime vuodelta, että rakkauden saaren parissa kiihkeästi viettämäni kaksi kuukautta kului yhdessä hujauksessa ja toivoin saman toistuvan – ja niinhän se teki, thänk gaad! On lokakuun puoliväli, oon team Vanessa&Reetu sekä YLIHUOMENNA UNELMATALONI OMISTAJA.

Ollaan odotettu tiistaita (niin siis sen talon suhteen, ei niinkään Love Islandin finaalin) seittemän hemmetin pitkää kuukautta, kyhjötetty karmeassa tilapäiskämpässämme (mulla on teille paljon kerrottavaa kaikista kauheuksista, oottakaa vaan) ja jotenkin totuttu tähän outoon elämään. En kai mä enää pitkään aikaan oo oikeesti uskonut, että odotus joku päivä vielä päättyykin. Saatika ylihuomenna.

Talossa alkaa remppa heti keskiviikkona, mutta tiistaille meillä on selkeä suunnitelma. Pakataan peittoja, tyynyjä, jotakin kuplivaa, leivänpaahdin, lamppu, kynttilöitä ja vedenkeitin laina-autoon ja suhautetaan rannikolle. Palloillaan koko ilta meidän talossa ja fiilistellään uuden ajanjakson alkua. Käydään syömässä pizzat lähistöllä. Musta tulee tiistaina myös elämäni ensimmäisen kylpyammeen omistaja ja aion todellakin korkata sen välittömästi. Vierashuoneessa meitä ah niin sopivasti odottelee kaksi sänkyä, jotka ostettiin edellisiltä asukeilta, eli saadaan toivottavasti yhdet ihanat unet tulevassa kodissa ennen kuin se muuttuu työmaaksi muutaman viikon ajaksi.

Nyt siis alkaa tapahtua, viimein, ja blogikin saa luvan herätä koomastaan. Oon niin innoissani ja häkeltynyt, etten meinaa enää kestää. TWO MORE DAYS TO GO!

Mitäs teille kuuluu? Ja onkohan siellä enää ketään lukemassa, jaiks! 😀

 

Postauksen kuvana viimeinen etukäteisteaseri talosta. Kohta alkaa paukkumaan lisää kuvia!

Facebook | Bloglovin | Instagram

Kommentit (12)
  1. Kyllähän tätä tulee luettua. Varmaan pitäis aktivoitua whatsappinkin tiimoilta, mut täs tulee aina niin kivasti luettua sun pikaiset kämppäkuulumiset (aina = viimeksi kaksi kk sitten, selkeesti kysehän on tyyliin toissapäivästä). Palan halusta nähdä ihan kaiken sun unelmakodosta ja sen ympäristöstä. Ajatella, näin sitä ollaan niin aikuisia. Hui.
    Onnea muuttoon! Ja asunto-onnea myös siipallesi täältä paratiisisaaren suunnalta. Seuraavaksi sitten hauvavauvahaaveet todeksi. 🙂

    1. ❤️❤️❤️ Aikuisia indeed! Laitan sulle parit VIP-kuvat WhatsAppissa kunhan päästään taloon käsiksi 😄 Pussss!

  2. Täällä on odotettu kuin kuuta nousevaa, että jotain elonmerkkejä näkyis – viimeks eilen aattelin, että onko blogitunnarit unohtuneet talotohinoissa vai mikä mahtaa hiljaisuudelle olla syynä… Ihan tylsät kaks kuukautta 😀

    1. Haha, ihana ❤️ Kai oot ees ahminut Love Islandia et sullakin nää kuukaudet vaan suorastaan vilahti ohi?!? Mutta I’m back – eihän täältä enää malta pysyä poissa 😃

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *