Uniikki nimikyltti postiluukkuun – arvonta!

Sähköpostiini tipahti jokin aika sitten kiinnostavaa postia. X3 Shop kertoi olevansa kolmen opiskelijan startup, joka valmistaa uniikkeja postiluukkuun kiinnitettäviä nimikylttejä. Pojat halusivat lahjoittaa meikäläiselle nimikyltin – mutta buu, täällä meillä on ihan erilainen systeemi.

X3:n bisnesidea on kekseliäs ja simppeli, kyltit valmistetaan 3D-tulostamalla ja viimeistellään käsin, tilaajan toivomusten mukaisella tekstillä ja fontilla. Kiva ajatus, ettei kaikkien Virtasten ja Niemisten enää tartte lukea rappukäytävässä niillä iänikuisilla kirjasimilla. Kodin persoonallinen ilme voi alkaa jo oven ulkopuolella (niissäkin taloyhtiöissä, joissa kranssit ja muut härpäkkeet on kielletty paloturvallisuussyistä).

 

IMG_7113.JPG

 

Ehkä siisteintä mitä mä tiedän, on startupeja pystyyn pistävät fiksut, luovat ja rohkeat nykynuoret, joten halusin ehdottomasti levittää sanaa eteenpäin. Joten arvonta. Blogissa. Kyllä tän 31-vuotiaankin päässä vielä jokunen idea silloin tällöin syttyy.

Jos siis haluat voittaa itse suunnittelemasi postiluukkuun kiinnitettävän nimikyltin, toimi näin:

– Jätä tähän postaukseen kommentti viimeistään tän viikon sunnuntain 20.11. aikana. Kommenttiin ei sen enempää temppuja vaadita, eli ihan vaan ”mukana” tai jotain muuta vastaavaa riittää. (Runoillakin toki saa jos siltä tuntuu.)

– Lisää kommenttiisi nimimerkki, jotta voin kuuluttaa sen täällä blogissa, mikäli voitto osuu kohdalle.

– Arvon voittajan kommentoijien joukosta maanantaina 21.11. Pidähän siis ensi viikon alussa blogia silmällä. Jos kuulut meihin postiluukkuvajaisiin ihmisiin, palkinto sopii hyvin myös pukinkonttiin tai vaikka tuparilahjaksi.

Helppoa, eikös? Ei siis muuta kun kipin kapin osallistumaan.

 

IMG_7112.JPG

IMG_7114.JPG

Postauksen kuvat: X3 Shop.

 

Pssst. X3 Shopin verkkokaupasta 20% alennus koodilla norrebro20 23.12. asti. Normaalihinta kyltille postimaksuineen on 35€.

FOLLOW NØRREBRO SUMMERS HERE:

FACEBOOK

BLOGLOVIN’

Kommentit (38)
  1. No miksei tätäkään taas kukaan ole aiemmin keksinyt?! Ihan sairaan makeita kylttejä!
    Kiitos arvonnasta!

  2. Mukana!
    Ja onpa kiva idea!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *