Yksi kirjahyllyviritelmä kiitos

Sininen seinä ruokahuoneessa. Käsi ylös, kuka muisti että meillä on sellainenkin. En mä ainakaan.

Mua niin harmittaa, etten saa seinän väriä kuvissa kohdilleen. Sekä kännykällä että kameralla kuvatessa taittaa se peijooni ihan tuiki tavalliseen kirkkaan siniseen. Totuus on jotakin niin paljon kauniimpaa – syvä, tumma, vihertävä petrolinsininen. Ei auta kuin uskoa meikäläisen sanaa, tai tulla paikan päälle kattomaan jos ei usko.

Oli miten oli, sininen seinämme on tarkoitus suurelta osin peittää massiivisella kirjahyllyviritelmällä.

 

IMG_5250.JPG

 

Mutta mistäs sellainen saataisiin? Kirjahyllyn väkerrys oli asia, jonka poikkis heti muuton aikoihin julisti omaksi projektikseen. Ja se hänelle suotakoon. Muuta puuhaa on kuitenkin ollut sen verran paljon, että on kullaltani jäänyt hyllyt väsäämättä, enkä mäkään oo muistanut (kyseisestä aiheesta) nalkuttaa.

Salainen hippiosastoni jossain mielen perukoilla myös tykkää kirjaröykkiöistä, niissä on rentoa tunnelmaa.

 

IMG_5252.JPG

Taas vasta kuvan ollessa jo blogissa huomaan siinä jotain vikaa. Yllä olevan kuvan läikät lattiassa eivät ulkomuodostaan huolimatta ole maalia, vaan styroksia. Sydän jätti lyönnin väliin ne bongatessani.

IMG_5251.JPG

 

Uskon kirjahyllynurkkauksesta tulevan aivan ihana, jos kun sen valmistumispäivä joskus koittaa. Tanskalaiset tunnetusti rakastavat valkoisia seiniä, joten musta on hauskaa, että meillä on yksi suomalainen skandaaliseinä kotona. Tää on tällaista pientä, hiljaista kapinointia 31-vuotiaaseen tyyliin.

 

IMG_5249.JPG

Samalla kun verestetään muistoja sinisestä seinästä, vilkaistaan myös ruokahuoneen kattokoristeluja. Siellä ne on.

We really need a bookshelf.

FOLLOW NØRREBRO SUMMERS HERE:

FACEBOOK

BLOGLOVIN’

BLOGIPOLKU

BLOGIT.FI

Kommentit (4)
  1. rondawashere
    17.7.2016, 13:31

    Komppaan edellistä: toi katto on aivan ihana! 🙂 

  2. Katto on upea! Ja mä tykkään tuosta kuvankin sinisestä, vaikka ymmärrän hyvin ton sävytuskan kun kuvissa joku ei näytä siltä miltä se näyttää. Eikö auta kuvankäsittely jolla saisi oikeamman värin esiin?

    1. Kiitos! <3 Yritin lätkiä tuohon vaikka mitä filtteriä, ottaa kuvia puhelimella sekä kameralla.. mutta lopputulos aina vaan sama tai huonompi 😀 Täytyy yrittää vielä joskus uudestaan. 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *