You’re so strong – Julisteseinälle jatkoa

Tiedättekö ne ärsyttävät pariskunnat, jotka pukeutuu yhteensointuviin vaatteisiin ja on kaikesta samaa mieltä? Mä tiedän, koska mä oon ilmeisesti nykyään osa sellaista – ainakin mitä tulee sisustukseen ja vaatteisiin (mustaa ja tummansinistä, ollaan usein F:n kanssa asukaksoset). Tämä ulottuvuus meidän suhteessa on aika uusi, aletaan muistuttamaan toisiamme vuosi vuodelta enemmän, kuin koira ja omistaja. Tosi kiva hei.

Voi tietysti olla, että F on sisustusjutuissa huomannut vetävänsä lähes aina lyhemmän korren, joten ollessaan mun kanssa alusta asti ”samaa mieltä” välttyy hän fiksuna miehenä turhilta neuvottelukierroksilta.

Bongattiin You’re So Strong -posteri, julisteperheemme uusin tulokas, ja molemmat tykästyttiin siihen välittömästi. Siinä on jotain niin söpöä ja hauskaa, jopa kuvan vaaleanpunainen osuus menee kivuttomasti. Ja tuossa se nyt killuu, olohuoneen seinällä.

 

IMG_4683.JPG

IMG_4682.JPG

IMG_4687.JPG

 

Olisin kuvitellut kokoelman etenevän hieman rivakampaan tahtiin, koska julisteita on vaan niin kiva ja helppo ostaa. Ei kuitenkaan olla saatu ihan hirveesti vielä aikaiseksi sillä saralla. Kävin jopa paikallisessa julistekaupassa pällistelemässä, mutta valikoiman laajuus sai mut ramppikuumeeseen. Ei sieltä mitään pystynyt valkkaamaan. Ehkä pitää vaan odotella, että ne oikeat julisteet osuvat kohdalle yksitellen ja hurmaavat.

Oikeastaan mulla on yksi melko selkeä toive: tahtoisin Köpis-julisteen seuraksi Helsinki-julisteen. Jonkun tosi coolin ja hipsterin, ei mitään perinteistä. Täytynee hieman penkoa nettiä, josko sopiva toimittaja sieltä löytyisi.

 

IMG_4685.JPG

IMG_4686.JPG

IMG_4684.JPG

 

Mun mielestä julisteseinä näyttää heti paljon uskottavammalta kolmella kuvalla kahden sijaan, joten pahin kiire haalia uusia on nyt väistynyt. Tällä kombolla pärjätään hyvin jonkin aikaa.

Our poster wall is growing… slowly.

FOLLOW NØRREBRO SUMMERS HERE:

BLOGLOVIN’

BLOGIPOLKU

BLOGIT.FI

Kommentit (3)
  1. Oh, todella kaunista. Oikein mieli lepää. :))

  2. Piia Kukkola
    11.6.2016, 09:03

    Kivan näköisiä noi on, mullakin on muutama. Nyt en oo pitkään aikaan ostanu uusia.
    Osallistu kastehelmi tarjoilu astian arvontaan mun blogissa.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *