Edulliset sävyneutraloijat

Sävyneutralointi on tuntunut nousseen taas esille pienen tauon jälkeen. Moni merkki lanseeraa taas paletteja, joissa on tavallisten peitevoiteiden lisäksi myös muutama hassun värinen voidenappi, esimerkiksi vihreä tai violetti.

Nämä värinapit on tarkoitettu kasvojen sävyvirheiden häivyttämiseen eli sävyneutralointiin. Vastavärit tuovat nimittäin hyvän lisäbuustin ihon pikku virheiden peittämiseen.

essence little beauty angels 2.jpg

Myös edullisista meikeistään tunnettu Essence tarttui tilaisuuteen ja pisti hyllyihinsä uudet sävyneutraloijansa: Little Beauty Angels Colour Correcting Primer Stickit. Puikot tulevat kolmessa eri sävyssä: pinkkinä, vihreänä ja tavallisena beigenä.

Kaikille sävyille on tietysti oma tehtävänsä. Pinkki 01 On my concealing mission on tarkoitettu silmien alle kirkastamaan katsetta ja se sopii parhaiten vaalealle iholle. Vihreä 02 On my anti-redness mission on tarkoitettu nimensä mukaisesti häivyttämään punaisuutta esimerkiksi poskilla, näppyjen ympärillä ja nenänpielissä. Beigeä 03 On my covering mission -sävyä voi käyttää tavallisen peiteaineen tavoin tai tummemmalla iholla tummien silmänalusten peittämiseen.

essence little beauty angels.jpg

essence little beauty angels 3.jpg

Se, miksi olen erityisen rakastunut näihin sävyneutraloihiin on niiden kätevä puikkopakkaus sekä niiden äärettömän hyvä levittyvyys. Voide ei tunnu vahamaiselta, vaan se muuttuu iholla puuterimaiseksi ja levittyy täydellisesti herkille silmänalusillekin. Lopputuloksessa ei näy juonteita tai epämääräisiä laikkuja, vaan tasainen iho ja pohja, jonka päälle meikkivoiteen voi levittää. Huomio muuten tässä, sävyneutraloijat levitetään aina meikkivoiteen alle ikäänkuin pohjustuksena meikille.

Mielestäni näissä puikoissa on todella hyvä pigmenttipitoisuus ja merkille ominainen oikein mainio hinta-laatu-suhde. Puikot maksavat nimittäin vähän päälle 3 e / kipale. Ja taas kerran olen saanut yllättyä Essencen meikkien äärellä 🙂

Lisää peitevoiteita, Jatka lukemista:

Näpyt piiloon – vihreän neutraloijan käyttö
Parhaat peitevoiteet tummille silmänalusille
Tutorial: Korostukset ja tummien silmänalusten peittäminen

Kommentit (10)
 1. Voisitkohan näyttää miten näitä käytetään? Käykö nämä kaikille, sopivatko joka ihon sävylle? Kirjoitit kuitenkin että tummaihoisemmalle silmän alle.
  Ja mihin kohtaan pinkkiä ?
  Paitsi ei näiden kohdalla kyllä korkealta tipu vaikka tulisikin hutiostos.
  Meillä Essenceä saa Halpa-hallista.

  1. Täytynee tehdä tästä siis tutorial 🙂

 2. Minäkin haluaisin tietää, missä tätä merkkiä myydään?

  1. Täällä missä asun, niin myydään Eccenseä marketeissa. Halpa-halli, prisma, cittari..:)

  2. http://www.essence.eu/fi/loeydae-laehin-jaelleenmyyjae/ Täältä löytyy jälleenmyyjät. Mutta esimerkiksi Tokmannit ja K-Citymarketit myy 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *