Aurinkovoide kasvoille – tämän kesän paras fysikaalinen suoja

Kirjoittelinkin viime kesänä postauksen siitä, kuinka haluaisin vaihtaa kemialliset aurinkovoide-tuotteet fysikaalisiin aurinkosuojiin. Tunne vahvistui taas tänä keväänä (postaus) ja olenkin nyt testannut muutamia uutuuksia fysikaalisten aurinkovoiderintamalla.

Hakusessa on nyt ollut hyvä aurinkovoide kasvoille, joka olisi fysikaalinen ja jota voisi käyttää hyvin meikinkin alla. Yksi mielenkiintoisimmista uutuuksista on tämä luonnonkosmetiikan puolen fysikaalinen MOSSA 365 DAY Defence Certified Natural Sunscreen for Face*, jota lähdinkin heti testaamaan, kun sen sain pr-lähetyksenä.

aurinkovoide kasvoille luonnonkosmetiikka

Mossa, Madaran pikkusisko, tarjoilee ECOCERT- sertifioitua luonnonkosmetiikan ihonhoitoa edullisin hinnoin. Olen käyttänyt aika paljonkin merkin ihonhoitoa ja olinkin aika varma, että tykästyn myös tähän, sillä Madaran aurinkosuojatuotteet ovat olleet kovassa käytössä jo viime vuonna.

Tämä Mossan 365 -aurinkovoide levittyy iholle helposti ja tuntuu oikeastaan ihan tavalliselle kasvovoiteelle. Tätä onkin nyt tullut käytettyä aikalailla joka päivä, kun olen ollut vähänkään kauemmin ulkona ja se toimii hyvin myös meikin alla.

Voiteessa on hieman pigmenttiä, mutta en itse huomaa sen kyllä juuri tasoittavan ihonsävyä. Mutta ainakaan tämä ei ole yhtään valkoista, kuten jotkin fysikaaliset suojavoiteet!

fysikaalinen aurinkovoide kasvoille

Ja sattumoisin, kun näin Miiaa ensimmäistä kertaa kahteen kuukauteen (ulkona ja turvaetäisyydellä, ei huolta), halusin vinkata tästä voiteesta myös hänelle. Kysyin, onko hän jo ehtinyt kokeilla tätä ja kerroin, että mulla on sitä just nyt kasvoille ja Miia vastasi: ”Niin mullakin!” 😀

Ennustankin tästä tämän kesän hittituotetta! Mossan uutta aurinkosuojavoidetta löytyy mm. Lykolta* hintaan 15,60 e ja House of Organicilta* parilla kympillä.

fysikaalinen aurinkovoide kasvoille

Tässä muuten yksi vinkki aurinkovoiteiden säilytykseen. Monestihan sanotaan, ettei aurinkosuojavoide pidä tehoaan vuotta pidempään (mikä muuten on monin paikoin palturia, sanoi Lumenen tuotekehittelijä, mutta otetaan nyt varman päälle). Ja mulla ainakin on niin monia voiteita jo kertynyt ja käytän niitä kaikkia ristiin kotona, mökillä, kotikotona, etten enää pysy perässä mikä on milloinkin saatu ja avattu. Joten olen alkanut merkata tuubeihin avausvuoden tai -päivän!

Pysy mukana: bloglovin’ + blogit.fi + facebook instagram

Lue myös:
Kun kemialliset aurinkovoiteet alkoivat mietityttää
Aurinkovoiteiden UVA-suoja – muista aina tarkistaa merkintä!

kauneus iho
Kommentit (21)
  1. Eikös fysikaalisissa teho säily, kun mineraalipartikkelit siellä kuitenkin ovat ja säilyvät? Kemikaalisia en käyttäisi vuotta pidempään, mutta fysikaalisia olen kyllä käyttänyt, jos koostumus on vain yhä siedettävä 🙂

  2. Onko tuotteessa lopulta kuinka vahvasti tuota pigmenttiä? Olen tätä harkinnut hankittavaksi, mutta tällaisena kalkkilaivan kapteenina kaikki pigmentoidut hieman mietityttävät, ettei ole aivan kummallisen värisenä liikenteessä koko alkukesää. 😀

    https://astuharhaan.wordpress.com/

    1. Ei ole tosiaankaan paljon tuota pigmenttiä ja itse en edes sitä huomaa kun olen sen levittänyt 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *