Hyytelömäisten jelly-highlightereiden aika on tullut!

Vielä hetki sitten ajattelin, että Farsáli Jelly Beam Highlighter on markkinoiden melkeinpä ainoa hyytelömäinen korostustuote. Sitten sain Maybellinelta testiin heidän tämän syksyn uutuuksiaan ja mukana olikin samanlainen hyllyvä ja kuultava mönjä! Menin tutkailemaan asiaa nettiin ja tajusin, että jellyjen aika on tullut!

Maybelline (kuvassa) ei nimittäin suinkaan ole ainoa, joka nyt tuo markkinoille oman hytkyvän korostustuotteensa. Jelly-highlightereita löytyy nyt myös NYXiltä, E.L.F.iltä, Wet’n’Wildilta, Too Facedilta ja jopa Chanelilta.

Jäin vähän miettimään, mikä tällaisten jellyjen idea on; mitä annettavaa niillä on, mitä puuterimaisilla ja voidemaisilla ei ole. No ainakin näillä saa mielestäni nätimmän kuullon kuin korostuspuutereilla. Lopputulos on ehkä kuulaampi, heleämpi ja vähän ”märännäköinen”.

jelly korostus

Toisaalta se, miksi nämä olisivat parempia kuin voidemaiset, on vähän jäänyt vielä pimentoon. Voidemaisia on kuitenkin helpompi kuljettaa ja ehkä vähän helpompi levittääkin. Toisaalta nämä jellyt tuntuvat iholla kevyemmiltä, kuin korostusvoiteet – siis äärimmäisen kevyiltä!

Eli ehkä tämän voi ottaa sellaisena hauskana hyllyvänä lisänä meikkimaailmaan, vaikkeivät ne mitään maailmaa mullistavaa kasvoilla teekään. Ainakin näiden hytkyttely purkeissa on erittäin koukuttavaa 😀

Postauksen kuvissa käytössä uusi Maybelline Master Chrome Jelly Highlighter (saatu), joka sulautui iholle kauniisti ja jätti kauniin kuullon ja jonka eka kerros oli superhelppo levittää. Mutta kerrostaminen oli vähän hankalaa, koska edellinen kerros kuivui niin nopeasti. Aion silti ehdottomasti jatkaa käyttöä! Kasvoillani on sävyä Metallic Bronze.

Lue myös:

Meikkipuuterit tulevat taas
Aurinkopuuterin, poskipunan ja korostustuotteen oikeat levityskohdat

Kommentit (6)
 1. Mitä luulet, toimisikohan tällainen luomivärinä?

  1. Hyvä kysymys. En ole kokeillut mutta mututuntumalla sanoisin, että ei :/ Ei ole tarpeeksi pysyvää ja lähtisi aika varmasti liikkumaan luomella.

 2. Olisiko sulla muuten suosituksia tummien silmänalusten peittareille? Se Avonin Mark Full Cover ei ole ilmeisesti enää myynnissä kun en sieltä heidän sivuiltaan löytänyt.

  1. Joo voi olla, ettei sitä enää saa. Tosi harmi kyllä! Mulle paras on ehdottomasti Tarte Shape Tape, jota tilaan aina merkin omilta nettisivuilta. Siellä on aina välillä tarjous ilmaisista toimituskuluista ja silloin aina tilaan yhden 🙂

   1. Mikä tekee tästä peittarista hyvän? Henry Harjusolan videoissa se näyttää paksulta. Tosin hän laittaakin sitä reippaasti… 🙂
    Haluaisin löytää peittarin just silmien alle, joka sisältää reilusti pigmenttiä, se ei saa kuivattaa eikä kertyä juonteisiin heti iltapäivästä!
    YSL:n All Hours Concealer peittää hyvin, mutta on himpun verran paksua. Este’e Lauderin Bouble Wear Custom Coverage Duo:n peiteaine on ohuempaa, mutta ei niin peittävää. Olenkin sit mixaillu näistä kahdesta ja lisännyt vielä Clarinsin Mission Perfection Yeaux silmänympärysvoidetta tuomaan kosteutta.

    1. Joo mulle tää Tarte on ihan paras, koska peittää hyvin olematta liian paksua (tosin kyllä sitä paksuutta pitää vähän olla että peittää) ja laitan tätä vain tosi vähän iholle 🙂 Lisäksi tämä on jännästi vähän puuterimainen eli kun sen levittää, se ei samantien kerry luomivakoon ja juonteisiin vaan sen saa helposti ja kevyesti kiinnitettyä koko päiväksi puuterilla. Ja mulla ei ainakaan kuivata ollenkaan! Esim MACin kuuluisa nestemäinen peiteaine on mulle aivan liian kuivattavaa ja vaikeasti levittyvä, kun taas tää Tarte levittyy kuin sametti! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *