Kalpeaihoisten pelastus - L'Oréal Paris Glam Bronze Cushion De Soleil

NUDE

Seuraavaksi jalustalle nostettava tuote vilahtikin tällä viikolla jo Snapchatissani (erikanaakka), vaikka olisihan L'Oréal Parisin Glam Bronze Cushion De Soleil ansainnut snäppejä vaikka joka päivä. 

Jokainen on jo varmaan törmännyt ja ehkä kokeillutkin jotain cushion-meikkivoidetta. Viime vuonna pintaan pompsahtanut tuotekategoria sai hyvän vastaanoton ja allekirjoittanutkin rakastaa yhä edelleen Lancômen, L'Oréalin ja IsaDoran cushion-meikkivoiteita, joista viimeistä on muuten juuri nytkin kasvoilla. Onneksi homma on nyt levinnyt uudelle alueelle ja tästä meikäläinen on aika superinnoissaan.

Glam Bronze Cushion De Soleil on siis aurinkopuuteri.. öö.. nestemäisessä muodossa? Vai pitäisikö ehkä sanoa aurinkomeikkivoide? No mennään sillä. Tuote toimii siis kuten aurinkopuuteri eli antaa iholle kauniin sävyn ja päivettyneen fiiliksen nopeasti ja todella helposti.

Pakkaus on samanlainen kuin cushion-meikkivoiteissa yleensä. Sisällä on peili, sieneen imeytetty aurinkomeikkivoide ja vippa, jolla tuotetta saa helposti levitettyä. Ja homma toimii, kuten meikkivoide. 

Aurinkomeikkivoidetta käytetään siis kuten cushion-meikkivoiteita eli töpöttelemällä ja kevyesti vetämällä. Levityspaikat taas ovat samat kuin aurinkopuuterillakin: otsa, poskipäät, nenänselkä ja halutessasi leukapieli ja leuka. Kuvassa havainnollistin kohdat ja tietysti häivytin rajat erittäin hyvin ;)

Olen arkena käyttänyt tätä meikkivoiteen alla. Tällöin naama ei varmasti näytä liikaa itseruskettavaa saaneelta vaan luonnollisen päivettyneeltä. Tällä tavalla käytettynä homma ei varmasti voi mennä mönkään. Juhlameikkiin saatan töpötellä tätä vielä poskipäille meikkivoiteen päälle tuomaan kunnon glam-fiilistä. 

Kaunis rusketus ilman aurinkoa. Mikä olisi sen parempaa? ;)

SEURAA BLOGIA: BLOGLOVIN' + FACEBOOK + YOUTUBE + INSTAGRAM

Kommentit

ShakespeareJen (Ei varmistettu) http://www.shakespeareandsparkle.com/

Täällä on myös ihastuttu molempiin L'Orealin cushioneihin ihan satasella! Tykkään erityisesti tästä aurinkoversiosta koska sillä saa niin nätin hehkuvan ja luonnollisen rusketuksen. Itse olen kyllä sutinut sitä kevyellä kädellä ihan meikkivoiteen päälle :) xx

Vierailija (Ei varmistettu)

Voisitko ehkä tehdä tästä meikistä tutoriaalin? :) Täykky!!! Silmät varsinkin,huhh

Erika Naakka
NUDE

Joo laitetaan muistiin! Mutta jos ei tule tehtyä niin voit tsekata käytetyt tuotteet tästä postauksesta: http://www.lily.fi/blogit/nude/maailman-kaunein-luomivaripaletti-paivan-meikki ja videon, jossa ohjeistetaan ihan melkein samanlaiseen meikkiin täältä: http://www.lily.fi/blogit/nude/videovinkki-helppo-violetti-silmameikki :)

Kommentoi