Kalpeaihoisten pelastus – L’Oréal Paris Glam Bronze Cushion De Soleil

Seuraavaksi jalustalle nostettava tuote vilahtikin tällä viikolla jo Snapchatissani (erikanaakka), vaikka olisihan L’Oréal Parisin Glam Bronze Cushion De Soleil ansainnut snäppejä vaikka joka päivä. 

Jokainen on jo varmaan törmännyt ja ehkä kokeillutkin jotain cushion-meikkivoidetta. Viime vuonna pintaan pompsahtanut tuotekategoria sai hyvän vastaanoton ja allekirjoittanutkin rakastaa yhä edelleen Lancômen, L’Oréalin ja IsaDoran cushion-meikkivoiteita, joista viimeistä on muuten juuri nytkin kasvoilla. Onneksi homma on nyt levinnyt uudelle alueelle ja tästä meikäläinen on aika superinnoissaan.

loreal paris glam bronze cushion de soleil.jpg

loreal paris glam bronze cushion de soleil 2.jpg

Glam Bronze Cushion De Soleil on siis aurinkopuuteri.. öö.. nestemäisessä muodossa? Vai pitäisikö ehkä sanoa aurinkomeikkivoide? No mennään sillä. Tuote toimii siis kuten aurinkopuuteri eli antaa iholle kauniin sävyn ja päivettyneen fiiliksen nopeasti ja todella helposti.

Pakkaus on samanlainen kuin cushion-meikkivoiteissa yleensä. Sisällä on peili, sieneen imeytetty aurinkomeikkivoide ja vippa, jolla tuotetta saa helposti levitettyä. Ja homma toimii, kuten meikkivoide. 

loreal glam bronze cushion de soleil 4.jpg

Aurinkomeikkivoidetta käytetään siis kuten cushion-meikkivoiteita eli töpöttelemällä ja kevyesti vetämällä. Levityspaikat taas ovat samat kuin aurinkopuuterillakin: otsa, poskipäät, nenänselkä ja halutessasi leukapieli ja leuka. Kuvassa havainnollistin kohdat ja tietysti häivytin rajat erittäin hyvin 😉

loreal glam bronze cushion de soleil.jpg

Olen arkena käyttänyt tätä meikkivoiteen alla. Tällöin naama ei varmasti näytä liikaa itseruskettavaa saaneelta vaan luonnollisen päivettyneeltä. Tällä tavalla käytettynä homma ei varmasti voi mennä mönkään. Juhlameikkiin saatan töpötellä tätä vielä poskipäille meikkivoiteen päälle tuomaan kunnon glam-fiilistä. 

loreal glam bronze cushion de soleil 3.jpg

Kaunis rusketus ilman aurinkoa. Mikä olisi sen parempaa? 😉

SEURAA BLOGIA: BLOGLOVIN’ + FACEBOOK + YOUTUBE + INSTAGRAM

Kommentit (3)
  1. Voisitko ehkä tehdä tästä meikistä tutoriaalin? 🙂 Täykky!!! Silmät varsinkin,huhh

    1. Joo laitetaan muistiin! Mutta jos ei tule tehtyä niin voit tsekata käytetyt tuotteet tästä postauksesta: http://www.lily.fi/blogit/nude/maailman-kaunein-luomivaripaletti-paivan-meikki ja videon, jossa ohjeistetaan ihan melkein samanlaiseen meikkiin täältä: http://www.lily.fi/blogit/nude/videovinkki-helppo-violetti-silmameikki 🙂

  2. ShakespeareJen
    19.6.2016, 12:29

    Täällä on myös ihastuttu molempiin L’Orealin cushioneihin ihan satasella! Tykkään erityisesti tästä aurinkoversiosta koska sillä saa niin nätin hehkuvan ja luonnollisen rusketuksen. Itse olen kyllä sutinut sitä kevyellä kädellä ihan meikkivoiteen päälle 🙂 xx

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *