Uusinta: kolmen vaiheen kulmakarvat

Tuntuu, että omat kulmakarvani ovat jotenkin taas muuttuneet! Joissain kohdissa on taas harvempaa ja joissain tuuheampaa. Siksi kai myös lempituotteeni kulmakarvoille ovat vaihtuneet ja keräsinkin tulevaan postaukseen lemppari kulmakynäni. Siksi päätin jakaa ennen sitä uudelleen myös tämän puolentoistavuoden takaisen edelleen pätevän tavan meikata kulmakarvat. Vaikka lempparit ovat vaihtuneet, tämä kolmen kohdan tekniikka pysyy 🙂

kulmakarvojen meikkaaminen

Tykkään todella luonnollisista kulmista. Ei edes haittaa, vaikka ne olisivat harvat tai ohuet, kunhan niitä ei piirrä tummalla kynällä paksuiksi madoiksi. Kulmien oma muoto saa näkyä ja mielellään ne pinsetitkin kannattaa jättää vähäksi aikaa jäähylle. Jos kulmien ehostaminen tuottaa sinulle edelleen päänvaivaa tai haluat vaihtaa kulmien meikkaamisen astetta luonnollisempaan ja yksinkertaisempaan, kokeile tätä kolmen vaiheen kulmakarvakaavaa:

kulmakarvojen meikkaaminen

Ohjeet

1. Rajaa tarkasti kulmakarvojen alareuna. Piirrä siis rohkeasti kulmakarvakynällä suora viiva kulmiesi aivan alareunaan. Tässä kohtaa voit myös vähän kikkailla ja paksuntaa kulmiasi piirtämällä viiva aaaaivan aavistuksen omien kulmiesi alapuolelle.

2. Häivytä reuna harjalla. Häivytä viivasta pahin selkeys pois harjaamalla kulmia ylöspäin kulmakarvaharjalla.

3. Täytä aukot ja harvat kohdat pienillä viivoilla. Kulmat pysyvät luonnollisennäköisinä, kun piirrät kynällä vain pieniä viivoja omien kulmiesi joukkoon. Näin kulmat tuuheutuvat ja reunoja saa selkeytettyä. Itse joudun värittämään ihan kunnolla tuon loppupään raon, mutta muutoin pysyttelen pienissä ohuissa vedoissa. Lopuksi voit vielä sipaista kulmiin kulmakarvageeliä antamaan niihin vielä vähän lisää skarppiutta. Ja valmista tuli!

täydelliset kulmakarvat ohjeet 2.jpg

blogit.fi + bloglovin’ + facebook + instagram

Lue myös:

Neljä parasta puuterista kulmakarvatuotetta
Arkiaamujen pelastus – kulmakarvojen värjäys kotona

kauneus meikki tutoriaalit
Kommentit (4)
  1. Minkämerkkinen tuo sun kulmakarvakynä on?

    1. Se on Urban Decayn Brow Beater mitä en kyllä ole löytänyt enää mistään :/ Voi olla etä sitä on taas myynnissä. Mutta tän päivän postauksessa on mun nykyiset lempparit 🙂 https://www.lily.fi/blogit/nude/parhaat-kulmakynat/

      1. Kiitos❤️

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *