Loppuvuoden upein huulilakka – AVON Mark Liquid Lip Lacquer Shine

Kaupallinen yhteistyö: AVON

Olenkin jo pariin otteeseen maininnut AVONin kauneusboksista (täällä  ja täällä), joka on meikäläisen valitsema ja juuri nyt myynnissä täällä: beremarkable.fi. AVON #bereMARKable -kauneusboksi by NUDE sisältää kahdeksan tuotetta täydellisen kestävän juhlameikin tekoon ja on täynnä niin perusmeikkejä kuin todella monikäyttöisiä erikoistuotteita.

Mark Liquid Lip Lacquer Shine.jpg

Yksi boksiin valitsemistani tuotteista on AVON Mark Liquid Lip Lacquer Shine -huulilakka, johon olen tässä kuluneen syksyn aikana ihastunut totaalisesti. Meikkitrendeissähän näkyy, että huulimeikit ovat kääntymässä mattapunien valtakaudelta kohti kiiltoja. Itse olen jo ehtinyt testailla monia kiiltoja ja huulilakkoja ja täytyy sanoa, että nämä AVONit ovat kyllä kärkisijoilla!

Mark Liquid Lip Lacquer Shine 4.jpg

Mark Liquid Lip Lacquer Shine 3.jpg

Ihastuin näihin huulilakkoihin itseasiassa jo heti ensikokeilulta. Lakat eivät ole ihan mitä tahansa huulikiiltoja, vaan ne ovat todella pigmenttisiä ja peittokykyisiä. Et siis tarvitse näiden alle esimerkiksi huulipunaa tai meikkivoidetta huulten sävyä tasoittamaan. Ei kun vain kerros lakkaa ja huulimeikki on valmis. Noissa omissa huulikuvissanikin olen levittänyt huulille vain ja ainoastaan yhden kerroksen väriä!

Kiillot ovat yleisesti mattapunia ainakin mukavampia käyttää, mutta mielestäni myös käytännöllisempiä. Huulimeikkiä ei tarvitse jatkuvasti olla tarkkailemassa ja korjaamassa, sillä kiilto kuluu kauniimmin ja huomaamattomammin pois huulilta. Eli sellaisesta helposti huomattavasta tarkkarajainesesta punan reunasta huulten sisäpinnassa ei tarvitse murehtia.

Mark Liquid Lip Lacquer Shine 2.jpg

Sävyjä Mark Liquid Lip Lacquer Shine -huulilakoista löytyy hurjat kymmenen kappaletta. On nudeja, ruskeaa, punaista ja violettia. Valikoiman punaiset sävyt ovat hyvin toistensakaltaisia, mutta eroja kyllä löytyy. Love bite onsevästi pinkkiin taittava, Redheadissa on mukana pinkkiä kimalletta, Lacquered up ja Work it ovat hyvin perinteisiä punaisia, mutta ensimmäinen taittaa kylmään ja toinen on tummempi ja lämpimämpi.

Mark Liquid Lip Lacquer Shine 6.jpg

Meikäläinen on erityisen ihastunut sarjan nudeihin ja punaisiin sävyihin ja esimerkiksi noita kolmea ekaa sävyä olen käyttänyt syksyn aikana todella paljon. Ja tietysti yksi niistä, eli tuo Pouty, löytyy myös meikäläisen nimikkoboksista! Se on syksyisen purppurainen, joka taittaa ihanasti vanhaan roosaan ja sopii näin kaikille ihonsävyille.

Siinä siis upeita uutuushuulilakkoja iso kasa. AVON #bereMARKable -kauneusboksi by NUDE -kauneusbokseja on siis vielä tilattavissa AVONin sivuilta ja hintahan oli se 39 euroa. Paketissa on 8 tuotetta, joiden arvo on yhteensä noin 100 euron edestä. Toimitus on ilmainen ja boksi lähetetään lähimpään Postiin tai pakettiautomaattiin. Nyt kipin kapin tilailemaan!

Kommentit (3)
  1. Moi Eerika,

    TIlasin marraskuussa ton AVONin paketin ja en oo kyllä ollut pettynyt! Kaikki tuotteet on ollut ahkerassa käytössä, etenkin toi huulilakka sopii hyvin myös arkeen.

    Onko mitään kikkakolmosta tai niksiä siihe kun oli eyelinerinä mikä tahansa niin päivän aikana kissansilmät tuppaa aina häviimään tai turhriintumaan? Oon käyttänyt silmämeikissä pohjustusta ja pyrin pääsääntöisesti välttelee silmien kosketusta.

  2. Hi.. this will be veri amzing diary and it’s really usefull to American state and my all followers.thanks for shareing this this diary. next time you update any diary to please you contant to American state which i share my all groups

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *