NYXiä saa nyt Feeluniquesta!

NUDE

Kuten monet teistä ehkä tietävätkin Feelunique.com on ehdoton suosikkini kosmetiikkanettikauppojen joukosta. Putiikki laajentaa valikoimaansa jatkuvasti ja huomasin yhtenä päivänä, että vihdoin sieltä saa tilattua myös NYXin tuotteita! Ja vieläpä halvemmalla kuin merkin omilla nettisivuilla, joista aiemmin olen kaikki tuotteet tilannut. Ja siis sehän tarkoittaa sitten hal-paa.

Omat suosikkini olen listannut tänne blogiin jo miljoona kertaa, mutta kerta kiellon päälle ;) Listassa mukana linkkejä postauksiini, joissa tuote on esillä.

Nuden NYX-lempparilista:

Eyebrow Gel -kulmakarvaväri, Intense Butter Gloss -huulivärit, Butter Gloss -huulikiillot, Soft Matte Lip Cream -huulivärit (isoin <3), Jumbo Eye PencilEyebrow Marker -kulmakarvatussi, HD Eyeshadow Base -silmämeikinpohjustaja, Lip Primer -huulimeikin pohjustaja ja Prismatic Shadows -luomivärit.

Mitäs sanotte, menettekö heti shoppaamaan? ;)

PS. Tänään Feeluniquesta saa -20% alennuksen koodilla TREATS20!

Kommentit

Nou

Feeluniquessa on ainut huonopuoli, että heiltä joutuu maksamaan tullit, jos tilaus ylittää 22€(ja usein ylittää!! :D). Muistaakseni lookfantastic:llä ei ole tulli maksuja, mutta kaupoilla on kyllä eri valikoima.

Essibltn (Ei varmistettu) http://essi-bltn.blogspot.fi

Ehdottomasti menen!! Ja ylemmälle tiedoksi: Feelunique maksaa sulle takaisin mahdolliset tullit :)

Erika Naakka
NUDE

Feelunique korvaa tullimaksut jos sellaiset joutuu maksamaan :)

N. (Ei varmistettu)

Vitsit kun olis tänkin tiennyt aiemmin! Mulla on jäänyt muutama Feeluniquen tilaus tulliin ja hammasta kiristellen olen maksanut noin puolet lisää tilauksesta :( Enpä ole koskaan edes ajatellut että kauppa voisi korvata tullimaksuja jälkikäteen, harmitellut vaan itsekseni että oma moka. No mut hyvä kuulla tästä nyt, voi taas palata feeluniqueen ostoksille :)

Nou

Sama mulla, en ole kuullutkaan että he ne korvaavat :O Ja juuri maksoin 30€ tulliin ja lupasin etten ikinä enään tilaa ko.kaupasta mitään :) Mutta onkohan kuinka hankalaa....?

Sonja/Kauneudesta (Ei varmistettu) http://kauneudesta.fi/

Ja kaikki hoitui tullimaksujen kanssa tosi helposti, mikä oli kiva juttu :)

ShakespeareJen (Ei varmistettu) http://shakespeareandsparkle.com/

Itse olen myös feeluniquen suurkuluttaja ja huomasin juuri NYXin liittyneen brändien joukkoon. Butter Gloss kiinnostaa kovasti, mutta hirvittää aina vähän tilata huulimeikkejä vaan netissä nähtyjen swatchien perusteella.. :D

http://shakespeareandsparkle.com/

Jusu (Ei varmistettu)

Juuri meinasin tehdä tilausta itse NYXiltä, mutta onneks bongasin tämän postauksen. Uusi varjostus ja korostus-paletti nimittäin olisi kustantanut NYXiltä melkein puolet enemmän kuin mitä Feeluniquella, muutkin tuotteet roimasti halvempia! Rahat säästyy, tosin taitaa tulla koriin muutakin kuin vain NYXiä.. ;)

elinamanda (Ei varmistettu)

Juuri tänään hain postista paketin, joka sisälsi 3kpl nyxin erilaisia huulipunia. Nyt kokeilin tota soft matte creamia sävyssä Abu Dhabi, ja voi että ku tykkään! Kokeilua jäi oottaan vielä high voltage -puna sävyssä Tiara, sekä klassisen punainen matta-huulipuna.

elinamanda (Ei varmistettu)

Niin ja tosiaan feeluniquesta tilattuja siis olivat. :)

Erika Naakka
NUDE

Siis noi Fost Matte Lip Creamit on ehkä suurimpia suosikkejani huulimeikeistä! Ihanaa, että olit jo löytänyt nämä :)

julbe (Ei varmistettu)

Däämn tota koodia olis tarvinnu viime viikolla kun tein ekan tilauksen feeluniquelle! Meinasin jo kysyy sulta sillon että tiedätkö mitään koodia :D Mulla oli jo nyxiltä wonder stick korissa, mutta sitten päätin toteuttaa mun pitkäaikaisen haaveen ja ostaa balmin nude duden niin jostain piti luopua, en malta oottaa että se tulee! Mut ihanaa ettei tuu postimaksuja ja tullitki hyvitetään :)

Otin samaan tilaukseen myös sigman pari sivellintä kun merkkiä on kehuttu niin paljon, niin eikös sultakin löydy niitä? Osaatko vertailla niitä esim MACin tai RT-siveltimiin, pärjääkö näiden rinnalla? :)

Erika Naakka
NUDE

Joo mulla on ihan pari, joista vain yksi on ollut enemmän käytössä. Muut eivät kyllä ole pärjänneet kilpailijoille, eikä varsinkaan MACille! Mitkä tilasit? :)

julbe (Ei varmistettu)

Tilasin E40-häivytyssiveltimen ja F80-kabukin meikkivoiteelle. :) Oon kattonu liikaa Jaclyn Hillin videoita haha... Sattuiko sulla olemaan näistä jompaa kumpaa?

Ja onko sulla pettäny missään MAC-siveltimestä varren liimaus? Mulla meinaa mennä ne vähän palasiks, ja lisäks sivellinosa on menny vähän huonoon kuntoon niistä (yhyy kohta rip 217 ja 239 :( ) Mietin vaan sitä, että kun ne on sellaset vaaleenpunaset siveltimet, jotka sain jostain kokoelmasta, eli voikohan se vaikuttaa että ne on kokoelmatuotteita? Vai oonkohan vaan kohdellu niitä kaltoin, kun sain ne en ymmärtänyt siveltimistä mitään niin oon varmaan laiminlyönyt niiden huoltoa :D

Erika Naakka
NUDE

No joo tuo E40 on kyllä hyvä! Ja lähentelee hyvin paljon MACin 224-sivellintä :)

Ja kabukistakin olen kuullut hyvää. Löysin nämä myös Jaclyn Hillin videoista ;D Itsellänikin siis on suunnitelmissa hankkia joku pohjameikkisivellin, vaikka juuri tuo kabuki :)

Voi harmi tuo MACin liimaus! Mulla ei ole ikinä ollut mitään ongelmia ja nämä meikäläisen on kuitenkin vuosia vanhoja. Eli varmaankin tuo kokoelmajuttu vaikuttaa asiaan :/ Voisihan niistä tehdä reklamaation?

julbe (Ei varmistettu)

Odotuksen on korkealla molempien siveltimien suhteen :)

Heh, reklamaatio ei taida onnistua, oon saanu sen joskus vuosia sitten lentokenttätuliaisena porukoilta mutta ei hajua mistä maasta :D Mutta nyt aloin mielenkiinnosta vähän selvittelemään asiaa, kyseessä on siis MAC Perfectly Plush Brush Kit - Advanced, ja luin tästä arvosteluja. Ilmeisesti nää on vähän pienempiä kun oikeet MAC-siveltimet, ja monet on haukkunu niitä huonolaatusemmiks kun MACin siveltimet yleensä, koska ilmeisesti MAC-siveltimet tehdään muuten käsin, mutta nää tälläset kokoelmasiveltimet on konetekoisia. :( Mutta nää pinkit harjakset on vaan ihan syötävän söpöt! Hyvä tietää että MAC-siveltimet muuten säilyy hyvänä, uskaltaa sitten joskus satsata niihin oikeisiinkin siveltimiin! :)

Edissi (Ei varmistettu)

Kuinka isolla summalla tuolta uskaltaa tilailla kerralla ilman että pitää alkaa maksamaan ALVia..?

Erika Naakka
NUDE

22 euroa on raja, jonka jälkeen menee tullin kautta. Mutta Feelunique korvaa mahdolliset tullimaksut :)

marsumarsu (Ei varmistettu)

Mistä siis tuon korvauksen löytää? Itse en löydä tullimaksujen palautusta nettisivuilta.

Erika Naakka
NUDE

Ennen sivuilta löytyi lomake, jonka pystyi täyttämään, mutta nyt sellainen kohta on kadonnut. Täällä kerrotaan, että tullit korvataan: http://www.feelunique.com/help/article.php?id=203549812-I-have-been-charged-Customs-Tax

Kun painat tuosta sivulta kohtaa "Contact our customer service" pääse samanlaiseen lomakkeeseen kuin mikä sivuilla aiemmin oli. Varmistan Feeluniquelta vielä asian, mutta uskon, että kun tuonne kertoo tulleista, lähettää laskusta (maksetusta) kuitin ja oman tilinumeronsa niin homman pitäisi olla sillä selvä.

Kommentoi