Testissä KVD Good Apple -meikkivoide

Tuntuu, että jokin aikaa sitten KVD Good Apple Balm Foundation räjäytti somen. Tiktokissa ihasteltiin sen peittokykyä ja Youtube täyttyi testivideoista.

Olin hyyyyvin skeptinen meikkivoiteen suhteen, koska tykkään nykyään kevyemmistä ja vain hieman peittävistä meikkivoiteista. Good Apple myös näytti jotenkin paksulta, peittävältä, kuivalta ja vaikealta työstää ihoon. Mutta somenäkyvyytensä ansiosta minäkin aloin olla myyty tälle jättihitille!

KVD Good Apple

Kävin yhtenä päivänä Sokoksella ja näin nämä hehkutetut meikkivoiteet hyllyssä. Halusin vähän tuntumaa ja kokeilin tuotetta sormenpäälläni. Yllätyksekseni voide olikin hyvin pehmeää, lähes sulaneen voin tuntuista ja levittyi iholle heti tosi kauniisti!

Tästä hetken kuluttua sainkin kotiini PR-paketin, jossa oli mukana muutamia KVD:n tuotteita tämä (ja aivan sairaan hyvät punaiset omenat) mukaan lukien. Nyt, kun olen testaillut tätä jonkin aikaa, voin antaa tuomioni.

KVD Good Apple

Kuten sanoin, voide levittyy iholle nätisti ja irtoaa tuosta lätystäkin hyvin pehmeän voidemaisesti. Sormin jälki on hyvin kevyttä, Beautyblenderillä hyvin peittävää ja meikkimäistä ja kostutetulla siveltimellä jotain siltä väliltä.

Lopputulos on puolimatta ja kunte sain yllätyksekseni huomata, ihoon ei jäänyt mitään kuivaa fiilistä! Iho tuntuu blurraantuvan ja pienet epätasaisuudet katoavat silmien edessä. Meikin tekeminen on myös nopeaa, kun nopeat sipaisut ympäri kasvoja riittävät jo hyvään fressaukseen!

KVD Good Apple

KVD Good Applessa on paljon pigmenttiä, joten pienellä määrällä pääsee jo pitkälle ja sävy kannattaa valita tarkoin. Itselläni on Light 018 ja Medium 033 ja tuntuu, että saan parhaan sävyn näitä kahta sekoittamalla.

Meikkivoide pysyy suht hyvin, mutta voidemaisuutensa takia se kannattaa kiinnittää hyvin mm. t-alueelle ja silmien alle. Tämän takia erittäin rasvoittuvan ihon kanssa tämän kanssa voi tulla vähän haasteita. Itselläni Good Apple kertyi päivän mittaan hieman kuiviin kohtiin, mutta ei mitenkään pahasti.

KVD Good Applesta ei ole tullut mun jokapäivänen meikkivoide, mutta jos olen kaivannut hieman lisää peittoa vaikka poskien punaisuuteen, olen sipaissut tätä kasvoille siveltimellä tai sormin. Ja monissa paikoissa se yllätti mut positiivisesti! Kuten siinä, ettei tämä ole mitään kuivaa ja paksua kakkua vaan kuten tuotetekstissä luvataan; kevyttä, peittävää ja semimattaa.

Lopputulos on mun makuun ainakin arkeen liian meikatunnäköinen, mutta sellaisille, jotka kaipaavat peittävämpää ja selvästi meikatumpaa fiilistä, tämä voi ehdottomasti olla juuri sopiva! KVD Good Apple -meikkivoiteita löytyy Suomessa Sokoksilta 43 euron hintaan.

Ootko sä päässyt testaamaan tätä?

KVD Good Apple meikkivoide

Lue myös:
Suuri luksusmeikkivoiteiden vertailu
Sävyä kasvoille – kokeile tummaa sävyseerumia!
Suuri peitevoidevertailu – 10 suosituinta testissä

kauneus meikki testit
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *