Tutorial: helppo puolikas läpivetoletti arkeen

Läpivetoletti on edelleen yksi mun suosikkijutuistani sillon, kun haluan tehdä nätin, nopean ja kestävän kampauksen. Läpivetolettitutorialeja on nähty tässä blogissa jo monta (mm. tämä niskaletti, lettipanta-video ja helmiletti), mutta halusin tehdä vielä ainakin yhden vähän arkeen sopivamman eli puolikkaan läpivetoletin, jossa hiuksia ei letitetä loppuun asti ja siksi tässä menee vain hetki tehdä!

Tämä on lempikampaukseni silloin, kun haluan tehdä vähän kivemman ja koko päivän varmasti kestävän arkikampauksen (ja miksei viikonloppukampauksenkin), mutta en halua nähdä ihan hirveästi vaivaa. Eli tämä tekniikka kannattaa ehdottomasti opetella, se on niin monikäyttöinen! Mutta eiköhän aloiteta.

Ohjeet

läpivetoletti ohjeet
1. Pohjalla olisi taas hyvä olla vähän rakennetta eli suihkuta hiuksiisi kuivashampoota tai tupruttele hiuspuuteria. Aloita kiinnittämällä ensimmäinen hiusosio kumilenksulla kiinni. Voit aloittaa letin ihan ylhäältä, alempaa tai takaraivolta, kuten minä.

2. Nosta ensimmäisen osion hiukset pois tieltä ja ota sitten seuraava noin parin sentin korkuinen hiusosio ja kiinnitä sekin kumilenksulla. Ja tässä pätee sääntö, mitä enemmän ja pienempiä hiusosiota otat, sen hienompi ja moniosaisempi letistä tulee. Mutta jos haluat pitää homman simppelinä, voit tehdä noin 4-5 osiota.

3. Jaa ylempi osio kahtia ja nosta alempi näiden kahden puolikkaan välistä ylös (kiinnitä se väliaikaisesti klipsillä päälaelle, niin homma helpottuu).

4. Tuo puolikkaat osiot alas ja kiinnitä yhteen uuden parin sentin korkuisen osion kanssa.

5. Jaa taas ylempi osio kahtia, tuo alempi ylös näiden kahden välistä ja 6. kiinnitä puolikkaat uuden osion kanssa uudelle ponnarille.

7. Jaa vielä viimeisen kerran ylempi osio kahtia ja 8. vie ne viimeisen osion alapuolelle. Kiinnitä puolikkaat yhteen kumilenkillä.

9. Tässä vaiheessa latvat jäävät vähän hassuun asentoon, joten kiinnitä vielä koko homma yhteen yhdellä kumilenkillä.

10. Ja sitten taas se tärkein osio eli letin nyppiminen paaaljon isommaksi ja näyttävämmäksi. Ihan rohkeasti vaan, tämä letti ei helposti rikkoudu! Ja viimeistele letti vielä lopuksi hiuslakalla.

Tää on ihan helppo! Eli ei kun testaamaan, minuutteja menee vain viisi 😉

bloglovin’ + facebook + blogit.fi

kauneus hiukset
Kommentit (8)
  1. bodilybycloud
    18.3.2019, 10:40

    Vau! Tulipa siitä kaunis. <3

  2. Ai vitsit, todella nätti letti! Pitääpä testata, riittääkö omien hiusten pituus tai käsien taipuisuus tähän 😀

    1. No varmasti riittää, tän voi tehdä aika lyhyisiinki hiuksiin! Eli ei kun vaan testiin 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *