Unohda kolmio! Uusi tapa levittää peiteaine ja kohottaa kasvoja

Olen tehnyt peitevoiteen levityksen todella pitkään kauan sitten oppimallani tavalla: kolmionmallisesti silmän alle. Tosin siis vain juhlameikkiin, kun olen kaivannut vähän vahvempaa meikkiä.

Nyt olen löytänyt itselleni ihan uudenlaisen tavan levittää peitevoiteen! Se on kevyempi, se kohottaa kasvoja ja antaa luonnollisemman lopputuloksen.

peiteaineen levittäminenpeitevoiteen levittäminen

Tuossa ensimmäisessä kuvassa näkyy tekniikoiden ero. Vanhassa tavassa peitevoidetta levitettiin aika reilusti kolmion muotoon silmän alle ja häivytettiin esimerkiksi Beautyblenderillä. Näin peittaria tuli laitettua usein turhan paljon, mikä saattoi korostaa ihohuokosia nenän vieressä ja poskella ja vetää koko olemusta alaspäin. Peittari myös kertyi juonteisiin, jos sitä tuli liikaa ja puuterointi petti.

Uudessa tekniikassa peiteaine keskitetään silmän sisä- ja ulko-osiin. Kun peiteainetta levittää vain vähän silmän sisäosaan ja häivyttelee siitä silmän alle ja nenänpieleen, sitä ei tule laitettua liikaa, jolloin se ei myöskään kerry juonteisiin. Silmän ulkonurkkaan levitettynä ja ylöspäin kohti ohimoa häivytettynä katse ja kasvot saavat kumman hyvin nostetta!

peiteaineen levityspeiteaineen levitysTuossa yläkuvassa peittaria on aika reilusti, jotta sain sen näkymään kameraan. Mutta siis aika pieni määrä riittää pitkälle! Mullakin on tummuutta silmänalusissa ja olen usein sortunut aivan turhan voimakkaaseen peittelyyn, vaikka vähemmälläkin pärjäisi.

Voisin muuten lähiaikoina esitellä teille pari uutta lempipeittariani. Tarten Shape Tape on nimittäin kohdannut vastustajia. En olisi ikinä uskonut!

Mitäs mieltä te olette tästä tekniikasta?

Lue myös:
Paras peittari ikinä: Tarte Shape Tape
Vertailussa 10 suosittua peiteainetta

kauneus meikki tutoriaalit testit
Kommentit (20)
  1. Ero on kyllä huomattava, kiitti vinkistä, menee heti käyttöön :)!

    1. Jes kiva kuulla että tulee tarpeeseen!

  2. Ihan mind blown! 😅 Täytyypä kokeilla. Uusia peiteainevinkkejä ootellessa, toivottavasti on helpommin saatavilla kuin Tarte 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *