Uudistettu Lumene Invisible Illumination -sarja

Ihonhoidon ja meikin yhdistäminen alkaa olla tosi nykypäivää ja moni kaipaakin meikeiltä myös hoitavuutta ja tietysti sitä ihanaa lopputulosta. Lumene on onnistunut tällaisissa hyvää tekevissä pohjameikeissä aina ja niin onnistuu nytkin!

Lumene on nyt uudistanut Invisible Illumination -tuotesarjansa tuotteita ja sain pari niistä testiin. Rakastuin tietysti saman tien, sillä olivathan vanhatkin versiot mun vakkarikäytössä! Erityisesti sarjan nestemäinen bronzer on mun ihan suurimpia suosikkeja ja tuntuu, että tämä uusi versio on kyllä entistäkin ehompi.

Lumene Invisible Illumination* -sarjan meikinviimeistelytuotteisiin kuuluu kaksi nestemäistä aurinkopuuteritippaa eli ”Hehkupisaraa”, kaksi nestemäistä poskipunaa sekä kaksi nestemäistä korostustuotetta eli ”Valopisaraa”.

Uudistuneet koostumukset sisältävät kosteuttavaa pohjoista levää, heleyttävää pohjoista maitohorsmaa ja rauhoittavaa E-vitamiinia. Sävyvalikoima myös laajeni uudistuksen myötä.

Aika mielenkiintoinen juttu muuten, että Lumenen mukaan tutkimukset ovat osoittaneet, että levä on jopa hyaluronihappoa tehokkaampi ihon kosteuttaja!

Tässä kasvot pelkällä meikki- ja peitevoiteella ja toisessa kuvassa bronzerin, poskipunatippojen ja hehkupisaroiden kanssa. Lopputulos on ihanan heleä!

Lumene Hehkupisarat Poskipunapisarat

Lumene Invisible Illumination Liquid Bronzer* -nestemäisiä aurinkopuuteritippoja saa nyt kahdessa sävyssä: Summer Glow ja Deep Glow. Liquid Blush* -poskipunatippoja saa myös kahdessa sävyssä: Pink Blossom ja Bright Bloom, jota itse tykkään käyttää.

Lumene Valopisarat

Lumene Invisible Illumination Instant Illuminizer* -valopisarat tulevat kahdessa sävyssä: Golden Hour ja Rosy Dawn. Näistä Golden Hour antaa vahvemman hehkun, kun taas Rozy Dawn vain hillittyä kuulautta.

Lumene Invisible Illumination* -tuotteita on ihanan helppo levittää ja niitä voi käyttää monella tapaa. Itse tykkään esimerkiksi levittää nestemäistä bronzeria reilusti myös decolteelle, kuten myös Instant Illuminizeriä. Voit myös sekoittaa näitä vaikka meikkivoiteesi sekaan tuodaksesi pohjaan heleyttä.

Lue myös:

Lumene Blur Longwear Concealer -peitevoide yllätti!
Lumene Natural Glow Skin Tone Perfector – upeat uutuudet heleään ihoon
5 x suosikkiaurinkopuuteria

kauneus meikki trendit iho
Kommentit (2)
  1. Onpa aivan upean kuulas lopputulos! Näitä tuotteita pitää ehdottomasti ostaa itsellenikin testiin 😍

    Mitkä sävyt tuotteissa sinulla on tuossa ”ennen-jälkeen”, jälkeen-kuvassa? ☺️ Ilmeisesti poskipunatipoissa ainakin Bright Bloom..? Näyttää niin ihanalta!

    Itse arvon juuri vähän näiden sävyjen kanssa, olen luultavasti päätymässä bronzerissa Summer Glow’hun ja valopisarassa Rozy Dawniin ☺️

    1. Kiitos! Mulla on tuo Summer Glow + Pink Blossom ja Rosy Dawn (mutta tykkään kyllä enemmän Golden Hourista!) ☺️

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *