3 HYVÄÄ RIPSIVÄRIÄ

Ripseni kasvaessa pidemmiksi *Xlash Eyelash Serum-ripsiseerumin myötä huomasin, että en kaivannut enää maksimaalista tuuheutta antavia ripsivärejä. Tästä voit lukea postaukseni ripsiseerumista. Ennen lyhyet ripseni eivät erottuneet mitenkään raskaiden silmäluomieni alta, joten yritin tuoda niitä esiin mahdollisimman tuuheuttavilla ripsiväreillä. Uudet pitkät ripseni kaartuvat ensi kertaa elämässäni esiin silmäluomien päälle, joten kaipailin erottelevaa ripsiväriä, joka antaa siistin lopputuloksen ilman paakkuja. Pitkät ripseni toivat mukanaan myös uuden ongelman – ripsiväri suttaantuu helposti yläluomelle, kun ripset osuvat ihoon.

Löysin kolme uutta ripsiväriä,  jotka kaikki ovat erilaisia mutta omalla tavallaan superhyviä.

*Lumene Nordic Chic Full-On Curl Mascara on  vedenkestävä, pidentävä ja taivuttava ripsiväri, joka antaa kauniit pitkät ja erotellut ripset. Tätä ripsiväriä käytän muiden ripsivärien alla pari kerrosta, jotta ripset pysyvät taivutettuina ja saan samalla pituutta. Vaikka ripsiväri itsessään kaartaa ripsiä, niin taivutan silti ripseni ripsentaivuttimella. En halua käyttää vedenkestävää ripsiväriä montaa kerrosta, koska sen poistaminen on työlästä, mutta se toimii hyvin toisten ripsivärien alla parin kerroksen verran. Ripsivärissä on siisti ja pieni kuminen harja ja se pidentää selkeästi ripsiä, eikä tee paakkuista lopputulosta. Lumenen ripsiväri on näistä paras, jos etsii  kestävää, pidentävää, taivuttavaa ja siistin lopputuloksen antavaa ripsiväriä. 

*Kicks Beauty Flirty Extension Mascara on uusin löytöni, jonka pienellä kumisella harjalla saa siistit ja erotellut, pitkät ripset ilman paakkuja. Ripsiväri antaa myös luonnollista tuuheutta. Vaikka massaa lisää ripsiin, niin ripset eivät mene paakkuihin. Ripsiväri ei myöskään varise päivän aikana. Ainoa huono puoli ripsivärissä on, että mikäli en pohjusta ja puuteroi silmäluomiani kulmaluulle saakka, niin se suttaantuu päivän aikana, kun ripset osuvat ihoon. Kicksin ripsiväri on näistä suosikkini, koska se antaa pituutta ja tuuheutta pienellä kumisella harjallaan ja erottelee ripset kauniisti. 

Korento

*TonyMoly Panda’s Dream Smudge Out Mascara on 38 asteen ripsiväri ja se on ensimmäinen kokeilemani 38, josta tykkään. Ripsiväri antaa tuuheutta ja pituutta, eikä se suttaannu tai varise päivän aikana. Ripsiväri lähtee lämpöisellä vedellä, joten se kestää myös kyyneleet ja hikoilemisen. Ripsiväristä tulee alusta saakka sopivasti massaa, joten sen kanssa ei tarvitse odottaa paria viikkoa, että ripsivärin massa paksuuntuu. Ripsivärillä saa hyvinkin tuuheat ripset, jos sitä vain jaksaa kerrostaa.

Ripsivärin poisto on  helppoa. Hieron suihkussa hetken lämmintä vettä ripsiini, jolloin ripsiväri irtoaa helposti tuppoina vetämällä. Tony Molyn ripsivärin valisen, jos haluan nopeasti tuuheutta ja haluan, että ripsiväri kestää koko päivän suttaantumatta. 

Kicksin ripsiväriä myy  *Kicks. Lumenea myy Prisma, Sokos,* Eleven ja *Lyko. Tony Molya myy Sokos ja* nobe beauty.

Onko jokin näistä myös sinun suosikkisi?

kauneus ostokset suosittelen meikki
Kommentit (1)
  1. Tykkään tuosta Kicksin ripsarista alaripsiin tosi paljon! Erottelee kivasti 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *