Edullinen meikkivoiteen vaalentaja

L.A. Girl on tuotesarja, jonka meikkivoiteisiin pääsin tutustumaan viime vuonna ja joukosta löytyi lempimeikkivoiteeni, jota käytän edelleen päivittäin. *L.A.Girl Pro Coverage Illuminating Foundation on pigmenttinen, puolipeittävä ja kuulaan pinnan jättävä meikkivoide, joka oli ainoita meikkivoiteita, joka asettui pintakuivalle iholleni kauniisti viime talvena. Bongasin jo silloin valikoimista valkoisen sävyn ja ajattelin, että tilaan tuotteen jossain vaiheessa testiin.

Meikkipöydältäni löytyy useita liian tummia meikkivoiteita, jotka ovat joko virheostoksia tai kesän meikkivoiteita. Kesällä käytettävät meikkivoiteet jäävät nopeasti liian tummaksi ja meikkivoide menee hukkaan, koska sitä kuluu niin vähän ja tuotteet eivät säily vuotta tai kahta kauempaa. Niinpä tilasin valkoisen meikkivoiteen, jolla saan vaalennettua meikkivoiteet sopivaksi.

Valkoinen meikkivoiteen vaalentaja*L.A.Girl Pro Coverage Illuminating Foundation White on puhtaan valkoista ja pigmenttistä. Pieni määrä vaalentaa meikkivoidetta niin tehokkaasti, että asteen vaalentamiseen riittää nuppineulan pään kokoinen tippa.

Kuvassa liian tumma meikkivoide, keskellä sekoitus meikkivoidetta ja valkoista meikkivoidetta ja oikealla  L.A. Girl Pro Coverage Illuminating Foundation White sellaisenaan.

Valkoinen meikkivoiteen vaalentaja

Valkoinen meikkivoidemikseri sopii meikkivoiteen kuin meikkivoiteen kanssa, eikä yksi tippa muuta meikkivoiteen koostumusta.

Tuotteen hinta on n. 13 euroa ja Suomessa tuotetta myy  oletkaunis.fi-verkkokauppa *täällä.

LUE MYÖS:

VUODEN MEIKKIVOIDELÖYTÖ! 

3 KERTAA HYVÄ MEIKKIVOIDE KUIVALLE ( JA IKÄÄNTYVÄLLE) IHOLLE

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *