Kosmetiikkaa 24 luukullisen verran

Olen pari vuotta katsonut kateellisena joulukuussa, kun bloggarikollegat availevat ihania kosmetiikkakalentereitaan. Ja harmitellut, etten itse raaskinut tilata sellaista. Kalenteri on kosmetiikkaa rakastavalle yllätystuotteineen vähän kuin jouluaatto 24 päivää, mutta myös hyvä tapa tutustua uusiin merkkeihin ja tuotteisiin, sillä ne sisältävät täysikokoisten tuotteiden lisäksi matkakokoisia ja testikokoisia tuotteita.

Kalenteri on itseasiassa mielestäni ihan loistava lahjaidea esimerkiksi puolisolle jouluna. Itse olisin ainakin onnesta soikeana tällaisesta lahjasta. Tänä vuonna päätin hankkia kalenterin itse itselleni ja tilasin Look Fantasticin kalenterin, sillä aikaisempien vuosien mukaan sisällä on ollut upeita brändejä, kuten viime vuonna Foreo(!), Pixi ja Origins. Look Fantastic ei kerro etukäteen mitä tuotteita kalenteri sisältää, joten malttamattomana tai uteliaana ei voi edes mennä kurkkimaan sisältöä etukäteen. Paketti ei ole vielä saapunut, mutta sen pitäisi saapua ihan lähiaikoina postiin.

 

Kiehl´s kalenteri1pieni.jpg

 

Ennenkuin tilasin kalenterin, emmin itseasiassa hetken kahden muun kalenterin kohdalla, toinen oli Body Shopin valtava kalenteri ja toinen Kiehl´sin kalenteri. Kiehl´s on yksi lempisarjoistani, joten pettymyksiä ei varmaan tulisi ja samalla pääsisi tutustumaan myös mahdollisiin uusiin tuotteisiin. 

 

Kiehl´s kalenteri2pieni.jpg

 

Tänä vuonna ihana Kiehl´s toimittikin kalenterin yllärinä, joten minulla on nyt sitten kaksi kalenteria joulukuuta varten. <3. Vaatii aikamoista tahdonvoimaa olla kurkkimatta luukkuihin, että mitä ihanaa sieltä löytyy. Tämän kalenterin sisältö on ilmeisesti kerrottu etukäteen, mutta en halua spoilata yllätystä. 

 

Kiehl´s kalenteri3pieni.jpg

 

Monet suosituimmista kalentereista myydään hetkessä loppuun ja innokkaimmat ilmoittautuvat jonotuslistoille, jotta eivät jää ilman kalenteriaan. 

Kiehl´sin kalenteri on nyt saatavilla Stockmannilta Kiehl´s myyntipisteistä ja Stockmann.com verkkokaupasta. Sen verran paljastan sisältöä, että se sisältää kaikille ihotyypeille sopivia tuotteita. Luukuissa on 3 täysikokoista klassikkotuotetta, 15 minipakkausta ja 6 tuotenäytettä. Tuotteiden arvo on 120 euroa, mutta kalenterin arvioitu kuluttajahinta on 69 euroa. Ei minusta yhtään paha hinta tuollaiselle määrälle kosmetiikkaa.

 

Oletteko te hurahtaneet kosmetiikkakalentereihin? Oletteko jo tilanneet jonkun kalenterin?  

 

LUE MYÖS:

KIEHL´SIN TARINA

MIKROKUORIVA TIIVISTE YÖKÄYTTÖÖN

KIEHL´SIN SUOJAAVA JA VAHVISTAVA NAAMIO

 

 

*kalenteri lehdistönäyte

 

Kommentit (2)
  1. Oi, mun kosmetiikkakalenterikuume vain nousee! Pakko saada!

    1. Nää on ihan hittituotteita! Pitäisi jaksaa 1,5 kk malttaa olla avaamatta luukkuja, en ehkä pysty 🙂 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *