Tuuheutta ja pituutta antava kotimainen ripsiseerumi BTB13

*tuote saatu testiin PR- toimistolta

Aloitin viime vuonna ensimmäistä kertaa kunnolla ripsiseerumien säännöllisen käytön. Nuorempana kokeilin muistaakseni Mavalan ripsiseerumia jonkin aikaa, mutta en muista, että ripseni olisivat siitä paremmiksi muuttuneet. Kokeilin myös hetken risiiniöljyä, mutta sen säännöllinen käyttö jäi, kun en oikein alunperin edes uskonut sen tehoon. Ripsiseerumeiden käyttö vaatii säännöllistä ja pitkäaikaista käyttöä, jotta tuloksia saadaan.

En ole halunnut käyttää prostaglandiini-johdannaista sisältäviä ripsiseerumeita, vaikka niiden kerrotaan kasvattavan tuuheat ja pitkät ripset. Prostaglandiinin-johdannaista käytetään glaukooman hoidossa, mutta käyttäjät ovat kertoneet prostaglandiinia sisältävien ripsiseerumeiden aiheuttavan ihon tummentumista tai kutinaa ripsirajassa. Olen myös kuullut pelottavia kommentteja hetkellisestä ripsikadosta seerumin lopettamisen jälkeen, joten en uskaltaisi käyttää tuotteita.

btb13

Uusin kokeilemani ripsiseerumi BTB13 Eyelash Serum ei sisällä prostaglandiinia. Kyseessä on suomalainen tuote, joka tuuheuttaa, pidentää ja voimistaa ripsiä. Ripsiseerumin teho perustuu kantasolujen aktivoimiseen ja tulokset näkyvät 3-4 viikon kuluessa.

Ensimmäisenä ripsiseerumina kokeilin *Xlash Eyelash Serumia, jolla sain ripsiini huimasti pituutta,mutten niinkään tuuheutta. BTB13 ripsiseerumin aloitin suoraan Xlashin käytön jälkeen ja tuloksia aloin näkemään noin kuukauden käytön jälkeen. Pituuden lisäksi BTB13 toi ripsiin enemmän tuuheutta ja ne tuntuivat vahvemmilta.

BTB13 ripsiseerumia kehoitetaan laittamaan aamuin illoin ja parhain tulos on nähtävissä 3-4 kk paikkeilla. Kuukauden jälkeen seerumia voi levittää kerran päivässä. Seerumi levitetään tuotteessa olevan eyeliner-siveltimen avulla – joka on minusta ehdottomasti paras tapa saada seerumi levittymään tasaisesti ripsien tyveen.

Parin kuukauden käytön jälkeen harvensin seerumin käyttöä pariin kertaan viikossa, jolloin sen teho lakkasi nopeasti. Kun pisimmät ripset olivat tulleet kasvukautensa päähän ja putosivat pois, niin alta paljastui omat lyhyet ripset, jotka eivät enää kasvaneet pitkiksi. Päättelin siitä, että seerumia tulee käyttää joka päivä kuten valmistaja ohjeistaa, sillä muuten se ei toimi.

Vertailun vuoksi ylempänä kuva lähtötilanteesta, ja kuva parin kuukauden Xlash ripsiseerumin käytön jälkeen. Pituutta on tullut lisää huomattavan paljon, mutta tuuheutta ei niinkään.

btb13 ripsiseerumi

Yllä olevan kuvan otin kuuden viikon jälkeen, kun olin lisännyt BTB13 ripsiseerumia aamuin illoin ja kyllä ripset sekä näyttivät, että tuntuivat tuuheammilta ja runsaammilta.

btb13 ripsiseerumi

Sanoisin siis, että kotimainen BTB13 on parempi ripsiseerumi kuin Xlash, jos haluaa ripsiin tuuheutta.  Xlash antaa mielestäni enemmän pituutta kuin BTB13. BTB13 käyttö vaatii jatkuvaa käyttöä, kun taas Xlashin lisäämistä ei tarvitse jonkin ajan kuluttua käyttää päivittäin vaan pari kertaa viikossa lisääminen riittää.

BTB13 ripsiseerumia on saatavilla mm.hillankaupasta täällä.

LUE MYÖS: 

Tuote, jolla sain ripseni kasvamaan- Xlash Eyelash Serum

kauneus suosittelen testit
Kommentit (2)
  1. Laura Loukola
    13.3.2020, 10:22

    Hyvältä näyttää! Musta on kreisiä, että jenkeissä ilmeisesti jotkut ripsiseerumit saa vaan lääkäristä! Tääh. Tai sitten noi risiiniöljy-tuotteet maksaa ihan järkyttävästi. Oon halunnut kokeilla NeuLashia jo miten kauan, mutta siinäpä on tota prostaglandiinia..

    -Laura / Laura Loukola Beauty Blog

    1. No kuulostaa aika kreisiltä! Mahtaa olla stydiä tavaraa 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *