Lancôme Teint Idole Ultra Wear Nude – uusi pitkäkestoinen nudemeikkivoide

*Lancôme Teint Idole Ultra Wear Nude*-meikkivoide on Lancômen uusin nudemeikkivoide, joka tuli sarjan suositun Teint Idole Ultra Wear -meikkivoiteen rinnalle kevyempänä versiona.

Pitkää pysyvyyttä lupaava ohut meikkivoide jättää kevyesti mattaisen pinnan, se on kerrostettavissa peittävämmäksi ja ei tunnu iholla melkein ollenkaan. Meikkivoide on hikoilun ja kosteuden kestävä ja siinä on aurinkosuoja SPF19.

Sain lanseeraustilaisuudesta mukaani sävyn 02, joka oli sävyni viime kesänä ruskettuneena Teint Idole Ultra Wearissa. Sävy on punapohjainen, sillä rusketukseni on enemmän punertava. Talvella minulle sopii vaaleat keltapohjaiset sävyt, joten 02 on tällä hetkellä aivan liian punainen ja tumma sävy – kuten kuvasta näkyy.

Koska meikkivoide vaikutti niin hyvältä, niin halusin testailla sitä kunnolla oikean sävyn kanssa, joten kävin pyytämässä pieneen purkkiin keltapohjaista sävyä 01.Kuvasta näkee kuinka sekin muuttuu ihollani tummaksi ja on liian keltainen. Hain vielä testiin sävyn 025, joka on astetta vaaleampi ja vähemmän keltaisempi kuin 01 ja se istui näistä sävyistä iholleni parhaiten.

Meikkivoiteesta on saatavilla peräti 40 sävyä ja tämän kokemuksen perusteella suosittelen hakemaan siitä testerin kokeiluun, koska se voi muuttua yllättävän tummaksi iholla. Myyjäkin yritti sanoa, että 025 on liian vaalea iholleni ja tarjosi toistamiseen sävyä 01, sillä 025 näytti hänen kädellään tosi vaalealle.Yllättävän tumma sekin on kädelläni, mutta kasvoilleni se asettui hyvin

*Teint Idole Ultra Wear Nude jättää kevyesti mattapintaisen lopputuloksen, se tuntuu iholla kevyeltä ja lopputulos näyttää luonnolliselta. Meikkivoide ei korosta huokosia, joka on ollut ongelmana pitkin talvea ohuiden meikkivoiteiden kanssa, mutta ihoni kuivuutta se kyllä korosti. Tästä meikkivoiteesta on sanottu, että se sopisi myös kuivaihoisille, mutta itse käytän mieluummin ikääntyvällä ihollani kosteuttavia ja heleyttä tuovia meikkivoiteita, joilla ihoni näyttää usein paremmalta.

Jos sinulla on sen sijaan etsinnässä pitkäkestoinen, mattapinnan jättävä ja kevyt kerrostettavissa oleva meikkivoide, niin tämä voisi olla kokeilemisen arvoinen meikkivoide.

Samalla on pakko vinkata Lancômen meikkivoidesiveltimestä, joka on ihan mainio matkakokoinen sivellin! Siveltimellä voi levittää meikkivoiteet ja peitevoiteet. Lopputulos on puolipeittävästä peittävään lopputulokseen. Yleensä mitä harvempi ja hentoisempi karva siveltimessä on, sitä kevyemmän lopputuloksen sillä saa ja tämä sivellin on suht tiivis ja jämäkkä. Pienen kokonsa vuoksi meikkivoiteen levitys ei käy nopeasti, mutta tämä sivellin on hyvän kokoinen meikkipussiin.

Itse tykkäsin enemmän Teint Idole Ultra Wear-meikkivoiteesta, joka sopi ainakin kesällä iholleni. Tuotteesta kirjoitin aiemmin täällä.

 

Teint Idole Ultra Wear Nude meikkivoidetta on saatavilla ainakin Sokokselta ja *Eleveniltä.

Oletteko jo kokeilleet meikkivoidetta?

kauneus meikki suosittelen
Kommentit (1)
  1. Minulla on myös sama sävy 02 Lys Rose. Tilasin toisen pakkauksen vähän aikaa sitten ja siinä oli kummakseni peittävyys kolme palloa, ostettu Stockmannilta. Edellisen ostin Sokoksesta ja siinä oli peittävyys kaksi palloa. Minullekin sävy voisi olla hieman vaaleampi talvea kohti. Onko sinulla sävy 01 Beige Albatre vai 010 Beige Porcelaine? 025 on jonkin verran keltaisempi kun viittaa pellavaan, minulla on joskus ollut Diorin meikkivoide ja se oli kellahtava. Minulla on couperosaa jonkin verran ja iho on muuttunut kirjavaksi iän myötä.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *