Silkkisen hieno irtopuuteri – kulttimaineinen Laura Mercier Loose Setting Powder

*tuote saatu testiin/ Skincity

Laura Mercier Loose Setting Powder -irtopuuterin on sanottu olevan yksi parhaimmista irtopuutereista ja se nauttii maailmalla kulttimaineestaan. Bloggarit ja tubettajat hehkuttavat puuteria maasta taivaisiin, sen kerrotaan usein olevan se paras irtopuuteri ja olen halunnut testata puuteria jo pidemmän aikaa. Sain  tuotteen keväällä Skincityltä ja täytyy kyllä sanoa, että en yhtään ihmettele sen suosiota, sillä se todella on hyvä irtopuuteri.

*Laura Mercier Loose Setting Powder on hienojakoista, silkkisen ohutta irtopuuteria, joka sisältää ranskalaista kašmirtalkkia joka tekee ihon samettiseksi. Puuteria on jauhettu useita kertoja, jolloin on saatu aikaa silkkisen kevyt puuteri. Lopputulos on luonnollinen, kevyt ja valoaheijastava, sillä se sisältää valoheijastavia mineraaleja.

Puutereissa on todella eroja, vaikka ne päällisin puolin voivat tuntua kaupassa kämmenselälle testattuna kevyelle ja pehmeälle, niin kasvoilla viimeistään ne tuntuvat kuivalta ja osa jopa hiekkaiselta. Laura Mercierinin Loose Setting Powder on niin hienojakoista, että sitä ei tunne kasvoilla lainkaan. Puuteri on kuin ohut silkkihuntu meikin päällä –  kiilto ja rasvaisuus katoaa, meikki kiinnittyy, mutta se iho näyttää silti hyvälle.

Lisäksi irtopuuteri ei tummenna tai muuta meikkipohjan väriä mihinkään suuntaan. Puuterista on saatavilla 2 läpikuultavaa sävyä; Translucent, joka sopii melkein kaikille ihotyypeille ja tummempi Medium Deep, joka sopii tummemmalle iholle. Translucent-sävy on vaalea ja se on sopinut talvikalpealle ja päivettyneemmälle iholleni hyvin.

Minulla on pintakuiva iho ja harmittelen monen irtopuutereiden kanssa sitä, että hyvin kosteutettu, kaunis ja kuulas iho muuntuu huonon puuterin kanssa kuivaksi. *Laura Mercierin Loose Setting Powder ei kuivata ihoa yhtään ja se jättää ihon kuultavaksi, vaikka antaakin kevyesti samettisen pinnan. Laitan itse puuteria isolla puuterisiveltimellä niin, että sipaisen sitä vain kevyesti kasvojen T-alueelle, mutta se toimii myös puuterivipan kanssa erinomaisesti.

Puuteria on saatavilla Skincity.fi:n verkkokaupasta *täällä ja sen hinta on 38€.

LUE MYÖS:

3 KERTAA HYVÄ MEIKKIVOIDE KUIVALLE ( JA IKÄÄNTYVÄLLE IHOLLE) 

VUODEN MEIKKIVOIDELÖYTÖ!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *