Syksyn mielenkiintoisia hiustuoteuutuuksia

Olen saanut kesän ja syksyn mittaan paljon hiustuoteuutuuksia testiini ja aika ei meinaa riittää esittelemään niitä läpikohtaisesti. Tulossa on postauksia mm. yhdestä mielenkiintoisesta tuotesarjasta, joka on aivan uutta koko Suomessa, mutta tämän päiväiseen postaukseen kokosin puolen vuoden aikana testiini saamia tuotteita, jotka ovat ne mielenkiintoisimmat omasta mielestäni.  

 

syksynhiustuotteet.jpg

 

HAJUSTEETON HIUSLAKKA

LÓréal Paris Professionnel Infiniun sarjaan on tullut uusi Infinium Pure –tuote, tuoksuton hiuslakka, joka on ainakin minun ja varmasti myös monen kampaajan mieleen. Hiuslakka kun on se pahin tuoksuherkän nenää häiritsevä hiustuote ja osa lakoista on mielestäni aivan liian voimakkaasti hajustettu. Miettikää myös millaisia määriä kampaajat joutuvat pienessä tilassa hengittämään hiuslakkaa työpäiviensä aikana keuhkoihinsa?

Infinium Pure on tuoksuton ja siinä on vain 6 ainesosaa. Tuotteessa tuoksuu ainoastaan suihkuttaessa hetken tuotteen raaka-aineet, mutta hiuksissa se on tuoksuton. Tuotteessa on joustava pito ja se toimii kampausten luomisessa, tupeerauksien apuna ja avonaisissa kampauksissa viimeistelylakkana. Lakka on hienojakoinen ja kuiva koostumukseltaan ja sen salaisuus on ultrapienet pisarat. Tälle tuotteelle vahva peukku!

 

syksynhiustuotteet2.jpg

 

MONITOIMITUOTE 

LÓréal Professionnel Mythic Oil Créme Universelle voide on monikäyttötuote, jota ensin ihmettelin pitkään ja sen testiin ottaminen kesti, kun en oikein aluksi ymmärtänyt sen päälle. Tuote käy hoitamaan ja suojaamaan hiusta ennen shampoopesua, pois pestävänä hoitoaineena sekä jätettävänä hoitoaineena. Hiukseni ovat tosi kuivassa kunnossa vaalennusoperaation jälkeen ja koska käytän kuivattavia hopeashampoita, niin olen testannut tuotetta ennen shampoon pesua hiukseen. Hoitavia öljyjä sisältävä tuote ravitsee hiusta ennen shampoopesua eikä latvat ole tuntuneet yhtä nahkean kuivilta kun olen huuhdellyt shampoon pois. Lisää tuotetta myös hoitoaineeksi shampoopesun jälkeen ja käytä sitä jätettävänä hoitoaineena. Oikeastaan aika nerokas tuote esim. reissuja ajatellen, matkaan pääsee vähemmällä purkkimäärällä! 

 

mythicuniversal.jpg

 

HELMIÄISSUIHKE JA BEAUTY PRIMER

Four Reasons- tuotelinja on laajentunut Black Edition– sarjaan, johon on tullut monta uutta ja mielenkiintoista tuotetta. Hopeanhohtoisen kuivashampoon esittelin (täällä) ja lisäksi mielestäni mielenkiintoisin tuote sarjasta on Shimmering Spray -helmiäishoitosuihke, jolla saa kevyttä pitoa sekä ihanaa hienojakoista helmiäiskiiltoa hiukseen. Olen joskus blogissani maininnut, etten pidä kauheasta kiiltosuihkeista, koska ne ovat usein liian kiiltäviä ja osa öljyisiä. Shimmering Spray viimeistelee kampauksen tuoden helmiäisen kiiltoa ja antaa samalla kevyttä ja luonnollista pitoa hiuksille. Kannattaa käyttää tuotetta kuitenkin varoen, suihkuttelin nimittäin itse ensin tuotetta runsaasti, kunnes huomasin latvojeni olevan vähän liian öljyiset. Muutama suihkaus latvoihin ja pituuksiin siis riittää ja tuo kauniin kiillon hiuksille. 

 

shimmeringspray.jpg

 

Lisäksi yksi mielenkiintoinen tuote sarjasta on Beauty Primer- korjaava hiusvoide. Kasvoille primer-tuotteita on paljon, mutta hiustenhoitopuolella en ole törmännyt vielä moneen primer-nimettyyn tuotteeseen. Tuote rakennepaikkaa, kosteuttaa ja silottaa hiusta ja se on hyvä pohja kampauksille tuoden kevyttä painotonta pitoa.Varsinkin vaalennusoperaation jälkeen suosin rakennepaikkaavia tuotteita, jotka tuovat kiiltoa hiukseen, mutta eivät ole liian latistavia. Latvoihin olen lisännyt Beauty Primer -tuotteen lisäksi jotain muuta tuotetta, sillä se ei ole riittänyt pelkästään siloittamaan hapsottavia ja kuivia latvojani. Tuote on koostumukseltaan geelimäistä ja paksua ja se tuoksuu ihanan karkkimaiselta. 

 

syksynhiustuotteet3.jpg

 

SMARTBOND 

LÓréal on tuonut markkinoille uuden Smartbond-käsittelyn, joka suojaa hiussidoksia väri- ja vaalennuskäsittelyn aikana. Lienekö tämä nyt kilpailija Olaplexille, joka mullisti hiusten värjäämisen maailman? En ole perehtynyt näiden hoitojen kemialliseen puoleen ja siihen, että kuinka paljon ne eroavat toisistaan, mutta värin aikana rikkisiltojen suojaksi kehitelty hoito kuulostaa hyvin pitkälti samalta. Näitä -flex loppuisia hoitoja on tullut muiltakin maahantuojilta, mutta nyt LÓréal on tuonut omansa nimeltään Smartbond. Hoitokäsittelyn avulla väreistä saadaan kauniin kiiltäviä ja se on apuna mm. vaalennusprosessien aikana hiusta suojaamassa. Hoito sopii mm. kuiville, vahingoittuneille ja raidoitetuille hiuksille ja se tekee niistä pehmeät, vahvemmat ja kiiltävät. 

Smartbondissa idea on kolmivaiheinen, värin sekaan sekoitetaan neste, joka suoja hiusten rikkisiltoja värin aikana, toisen vaiheen pre-shampoo eli hoito ennen shampoopesua poistaa mm. hiusvärin jäämiä hiuksista, jotka voivat olla vahingollisia hiuksen hennoille ionisidoksille. Kolmantena vaiheena on hoitoaine, jota käytetään kotihoitoaineena joka toisen pesukerran yhteydessä. Hoitoaine vahvistaa hiuksia ja Smartbond käsittely pysyy hiuksissa vielä pitkään kampaamossa tehtävän hoidon jälkeen.

En ole vielä kokeillut Smartbondia, mutta mikäli se toimii edes vähänkään samalla tavalla kuin Olaplex niin suosittelen vahvasti ottamaan hoidon hiusten värjäyksen yhteydessä. En olisi pystynyt vaalentamaan hiustani niin radikaalisti ja hius on edelleen hyväkuntoisen oloinen ja kotihoidolla hiukseni ovat pysyneet ihanan pehmeinä ja kiiltävinä vielä pitkään käsittelyn jälkeen. 

Täältä löytyy lisää tietoa Smartbondista kiinnostuneille ja löydät kampaamot, joissa hoitoja tehdään.

SmartBond_packshot.jpg

Tuotteita saa tavarataloista ja lisäksi Four Reasons-tuotteita saa kampaamoista. 

Miltä kuulostaa? Onko joukossa mielenkiintoisia tuoteuutuuksia? 

 

 

*tuotteet saatu testiin

*Smartbond- kuva lorealprofessionel.com

 

 

kauneus hiukset testit
Kommentit (2)
  1. Tuulia/Bambi and the City
    27.11.2016, 13:59

    Oi toi Beauty Primer kuulostaa ihanalta, pakko ehkä kokeilla, jos auttaisi kuivahkoihin ja takkuuntuviin latvoihin, joita en haluais kuitenkaan vielä leikata pois. Ja varsinkin, jos se tuoksuu karkilta! <3

    1. Jos sulla on tosi kuivat ja takkuutuvat latvat niin suosittelen ehkä jotain silottavampaa tuotetta. Tämä on rakennepaikkaava, mutta ei riitä mun mielestä hoitamaan tosi kuivia latvoja. Itse lisään jotain kiiltotippoja tmv. vielä latvaan tämän lisäksi. 🙂  Tuoksu tuotteessa on kyllä aivan ihana <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *