Uusi täydellinen meikkivoide – Laura Mercier Flawless Lumiere Radiance-Perfecting Foundation

*Tuote saatu/ Skincity

Laura Mercier -meikkituotteet ovat useita palkintoja ja tunnustuksia saaneita ympäri maailman ja ne tunnetaan erityisesti siitä, että ne tekevät ihosta virheettömän. Yhdysvalloissa vuosia meikkaajana vaikuttanutta Laura Mercieriä kutsutaankin englanniksi sanoin ”the pioneer of the flawless face”. Sarjan irtopuuterista kirjoitin aiemmin täällä ja tuo maailman parhaaksi puuteriksi ylistetty irtopuuteri on kyllä kaikkien hehkutusten arvoinen.

Laura Mercier Flawless Lumiere Radiance-Perfecting Foundation 

Sain jo keväällä testiin sarjan meikkivoiteen Skincityltä, mutta saamani sävy 2w1.5 Bisque oli liian tumma, enkä päässyt käyttämään sitä kunnolla ennenkuin hankin *meikkivoiteen vaalentajan.

*Laura Mercier Flawless Lumiere Radiance Perfecting– meikkivoide on puolipeittävästä peittävään lupaava meikkivoide, joka antaa valovoimaisen, kevyen tuntuisen ja kestävän lopputuloksen. Meikkivoide antaa iholle hehkua ja iho näyttää kauniilta ja valovoimaiselta jokaisessa valossa niin sisällä kuin ulkona. Meikkivoiteen koostumus on niin kevyt, että puhutaan, että se tuntuu ”toiselta iholta”. Meikkivoide sulaa ihoon kauniisti, mutta samalla se on niin pigmenttistä, että halutessaan sillä saa peittoa puolipeittävästä peittävään.

Laura Mercier Lumiere Radiance Perfecting meikkivoide

Meikkivoide lupaa kosteuttaa ja pehmentää ihoa 15 tunnin ajan valkohytykkä raaka-aineen vuoksi. Pehmentävän vaikutuksen ansiosta myös hienot juonteet ja rypyt tasoittuvat. Tuote sisältää lisäksi C- vitamiinia, joka kirkastaa ja tasoittaa ihonsävyä. Lupausten mukaan neljän viikon käytön jälkeen iho olisi tasaisemman sävyinen ja pigmenttiläiskät vaalenevat. Suhtaudun vähän skeptisesti meikkivoiteen hoitaviin ominaisuuksiin, mutta ehkä niistä voi jotain lisähyötyä saada ihonhoidon lisäksi.

Mitä kauemmin olen meikkivoidetta käyttänyt, sitä enemmän rakastun siihen! Vaikka meikkivoide jättää valoheijastavan ja kuulaan pinnan, niin se tuntuu silti pitkäkestoiselta. Moni kosteuttava ja valoaheijastava meikkivoide on nimittäin rasvaisen  ja tahmean tuntuista ja sekaihoni alkaa kiiltämään iltapäivästä, mutta tämä meikkivoide pysyy hyvänä koko päivän! Koostumus on hengittävän tuntuista ja jopa vähän semimattaista, jonka vuoksi se ei tunnut yhtään tahmaiselta. Meikkivoide sulautuu lupausten mukaisesti ihoon ja lopputulos näyttää luonnolliselta – vaikka se peittää epätasaisuudet ja kirjavuudet hyvin.

Olen hehkuttanut pitkään edullista *L.A.Girlin Pro.Coverage Illuminating Foundation-meikkivoidetta sen valoaheijastavan ominaisuuden vuoksi, mutta verrattuna Laura Mercier-meikkivoiteeseen, se on paksumpaa ja ei ole iholla niin huomaamaton ja kevyt. Siksi Laura Mercierin meikkivoide on mielestäni parempi, mutta onhan L.A Girlin meikkivoiteita arvokkaampi.

Laura Mercier Flawless Lumiere radiance meikkivioide

Laura Mercier Flawless Lumiere Radiance Perfecting Foundation on oikea löytö, sillä se ei kasaannu myöskään huokosiin tai korosta kuivia kohtia. Parin viime vuoden aikana ihoni on muuttunut kuivempaan suuntaan ja moni meikkivoide korostaa huokosia ja ihon kuivuutta. Mitä vähemmän tuotteessa on pigmenttiä, sitä enemmän ne kasaantuvat huokosiin, joten välillä on ollut vaikeata löytää luonnollista, pigmenttistä ja valoheijastavaa meikkivoidetta, joka kestää iholla koko päivän.

Meikkivoiteesta on saatavilla 30 sävyä. Kuvassa vasemmalla on sävy 2w1.5 Bisque, jonka vaalensin sopivaksi. W tarkoittaa keltapohjaista. Oikea sävyni olisi ehkä asteen vaaleampi sävy neutraalista N-sarjasta tai sitten asteen tai pari vaaleampi  keltapohjainen  1w1 Ecru tai 2w1 Macadamia.

Laura Mercier Flawless Lumiere Radiance Perfecting meikkivoide

Laura Mercierin tuotteita on saatavilla *Skincityn verkkokaupasta. 

Oletko kokeillut Laura Mercierin tuotteita? Vinkkaa suosikkisi!

 

LUE MYÖS:

3 x hyvä meikkivoide kuivalle (+ ikääntyvälle) iholle

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *