Tuoteihastus: Morning Moisturizing Mist

Tiedättekö jo rakkauteni Lieracin Hydragenist-sarjaan? Tuohon ihanaan vaaleanpunaiseen syväkosteuttavaan apteekkisarjaan, joka tuoksuu taivaalliselle ja se on makuuni yksi parhaimmista tuoksuista kosmetiikkatuotteissa. Rakastan erityisesti Hydragenist-linjaa, mutta sarjalla on muitakin ihastuttavia tuotteita, kuten aftersun-tuotteet, joista kirjoitin täällä.

Hydragenist-sarja sopii ensisijaisesti ikääntyvälle iholle, joka kaipaa syväkosteutusta ja täyteläistä tunnetta. Ihoni on aina ollut pintakuiva, mutta näin 30+ vuotiaana olen huomannut kosteuttamisen olevan vielä tärkeämpää kuin aiemmin. Jos en kosteuta ihoani, se muuntuu sameaksi, kiristäväksi ja juonteet korostuvat enemmän.

 

Lierac Morning Mist 2 pieni.jpg

 

Rakastan kerrostaa kasvoilleni hyaluronihappoa sisältäviä tuotteita kuten kasvovettä, hoitonesteitä ja seerumeita ja tuntuu, että ihoni imee kuin sieni kaiken kosteuden itseensä. Voitte varmaan kuvitella kuinka innoissani olin kun kuulin, että Hydragenist-sarjaan on tullut uutuustuote, hoitoneste nimeltä Morning Moisturizing Mist.

Hoitoneste tuoksuu ilokseni sille samalle ihanalle tuoksulle, kuin sarjan muutkin tuotteet. Tuoksua on vaikea kuvailla, joidenkin mielestä se tuoksuu kuin kukkakauppa täynnä tuoreita kukkia, minun mielestäni se on jotain vielä ihastuttavampaa. Tuoksu on niin koukuttava, että sitä tekee mieli nuuhkia hetken, enkä halua laittaa sen päälle mitään muuta voimakkaan tuoksuista tuotetta, joka peittäisi tuoksun alleen. Erityisesti aamuisin tuotteen tuoksu on parasta ja virkistävää ja oikein odotan, että saan suihkauttaa tuotetta kasvoilleni aamupuhdistuksen jälkeen.

 

Lierac Morning Mist pieni.jpg

 

Hoitoneste on tarkoitettu aamutuotteeksi, kun iho kaipaa yön jäljiltä kosteutusta ja virkitystä. Tuote lisää ihon happipitoisuutta ja se syväkosteuttaa, virkistää ja täytelöittää ihoa. Tuotteessa oleva ruusujuuri on tehokas antioksidantti ja se parantaa mm. ihon soluhengitystä ja energiantuotantoa.

Mistään kaikkein hienojakoisimmista mististä ei ole kyse, eikä sen pidäkään olla, sillä tuote on hoitavaa nestettä. Kaksi suihkausta tuotetta riittää hyvin koko kasvoille. Olen suihkinut tuotetta joko kämmien kautta tai suoraan kasvoille ja taputellut sitä kevyesti koko kasvojen alueelle.

 

Lierac Morning Mist 3 pieni.jpg

 

Olen ihastunut tuotteeseen sen verran, että olen laittanut sitä kasvoille välillä myös iltaisin. Kuka sanoo, että tuotetta saisi käyttää vain aamuisin, vaikka aamutuotteeksi se onkin ajateltu. 

 

Lierac Morning Mist 5 pieni.jpg

 

Hydragenist-sarjaan on tullut lisäksi anti-ageing-huulivoide, joka suojaa, kosteuttaa ja täytelöittää huulia. Tuote sisältää ruusuvahaa ja shea-voita ja se on väritön ja tuoksuton. Tuote suojaa huulia viiman, saasteiden ja lämpötilavaihteluiden aiheuttamalta kuivumiselta. Loistava tuote niille, jotka toivovat huulille jotain väritöntä ja tuoksutonta hoitavaa tuotetta, joka on jotain vähän ylellisempää kuin perus labellot. Tuote ei ole kuitenkaan niin rasvainen vaan kevyen voidemainen ja häipyy huulilta suht nopeaan pois. 

 

Lierac Morning Mist 4 pieni.jpg

 

Lieracin tuotteita on saatavilla apteekeista.

 

Onko muita vannoutuneita Hydragenist-faneja? Miltä tuotteet kuulostaa?

 

LUE MYÖS:

KAKSI KOVAA KOSTEUTTAJAA LIERACILTA

AISTINAUTINTOJEN LIERAC SENSORIELLE 

*tuotteet saatu testiin

kauneus iho testit
Kommentit (2)
  1. Kokeilin äidin testeristä sitä seerumia ja tuntui ihanalta. Olen himoinnut sitä siitä asti. 😀 Lumenen uutuudet alkavat olla vähissä, joten tarviisin ainakin yövoiteen, oliko tässä Hydragenist-sarjassa sellainen?

    1. Nää on kyllä niiiiin ihania <3 Sarjalla ei tainnut olla erikseen päivä- ja yövoiteita vaan ovat ns. 24h voiteita(?). 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *