Uusitut Color Gloss-värinaamiot

*tuotteet saatu testiin

Crestolin Color glossin värinaamiot ovat pitkään olleet minun ehdottomia luottotuotteitani kauniin vaalean sävyn ylläpitämiseen. Värinaamioilla saan ylläpidettyä viileää sävyä hiuksissani kampaajakertojeni välissä, eikä tarvitse tuskailla kellertävistä raidoista. Käytän harvoin enää varsinaisia hopeashampoita, joiden pigmentin on tapana kasaantua hiukseen ja ne muuttavat helposti raidat tuhkaiseksi ja tummemmaksi.  Tällä hetkellä minulla on raitoja koko päässä ja ne tuppaavat muuttumaan kellertäväksi ajan myötä, joten käytän Color glossin tuotteita säännöllisesti.

Viime vuoden puolella värinaamiot uudistettiin. Valmistajan mukaan tuotteiden koostumuksessa ja väripigmentissa tehtiin muutoksia mm. asiakkaiden toiveiden mukaisesti ja niissä on enemmän pigmenttiä kun aikaisemmin.

Color Glossin hiusnaamiot sävyttävät, hoitavat ja antavat hiuksille kiiltoa.Valikoimissa on 28 eri väriä. Naamiot sisältävät argan-, jojoba- ja riisiöljyä, jotka elvyttävät, syvähoitavat ja korjaavat hiusten rakennetta tehden niistä terveet ja kiiltävät. Color Gloss on vegaaninen (ei sisällä eläinperäisiä ainesosia) ja silikoniton, eikä tuotetta ole testattu eläimillä. Tuotteet eivät  sisällä parabeenejä, ammoniakkia tai hapetetta.

Uusissa värinaamioissa on selvästi enemmän väripigmenttiä. Käytän uusia versioita harvemmin, jotta pigmentti ei kerry hiukseen. Siinä missä aiemmassa versiossa paras sekoitus oli 50/50 shampanjapinkkiä ja hopeanharmaata, niin tässä uudessa versiossa parhaimmat sävyt hiukselleni ovat Pearl Blonde tai Shampagne Blonde. Aikaisemmassa versiossa helmiäisvaalea ja shampanjablondi olivat minusta selkeästi vaaleampi pigmentiltään.

Lisätyn pigmentin huomaa siinä, että massa on paksumpaa, pigmentti tummempaa ja naamio on vähemmän voidemaisen tuntuinen. Tuotteen hoitavuus tuntuu myös heikommalta, mikä usein kulkee käsi kädessä väripigmentin  kanssa – mitä enemmän pigmenttiä, sitä vähemmän hoitavia aineisosia. Minulle naamiot kuitenkin riittävät pelkästään ja pidän siitä, että näiden kanssa hiukset eivät tule raskaiksi. Naamion jälkeen hiukset ovat kiiltävät, pehmeät ja ilmavat.

Uusilla Color glosseilla saa nopeammin sävyä hiukseen ja niitä ei kannata pitää yhtä pitkään vaikuttamassa. Pidin ehkä hieman enemmän vanhasta versiosta, koska ne olivat enemmän anteeksiantavia ja myös hoitoaineen tavoin käytettäviä.

Olen silti sitä mieltä, että Color glossit ovat varsinkin blondille kullanarvoisia tuotteita. On mahtavaa, että sävyvaihtoehtoja on niin monia ja sävyjä voi sekoitella keskenään. Naamiota voi hyvin myös laimentaa hoitoaineeseen. Itse sekoitan shampanjapinkkiin ja hopeanharmaaseen hoitoainetta sekaan, jotta saan laimeamman sävyn. Shampanjapinkki on nimittäin uudessa versiossa todella pigmenttinen!

Pearl Blonde taittaa vaaleat raidat kivasti viileämmäksi ja tuo kiiltoa hiuksiin

Golorglossin tuotteita on saatavilla osasta Prismoista ja täältä. Uudet tuotteet ovat korkeampia tuubeja ja niissä ei ole kierrettävää korkkia. Alla olevasta linkistä löydät vanhan postaukseni värinaamioista ja eri sekoitussuhteista.

……….

LUE MYÖS:

UPEAT COLOR GLOSS VÄRIHOITOAINEET

kauneus hiukset testit
Kommentit (3)
  1. Hei, pahoittelut että vastaamisessa on kestänyt! Oletkohan jo kerinnyt kokeilemaan tuotteita?

    Kannattaa kokeilla ensin ihan varmuuden vuoksi vain minuutin tai parin ajan ja katsoa kuinka oma hius käyttäytyy tai imaisee pigmenttiä. Minulla esim. pigmentti tarttuu vaaleisiin raitoihin heti ja annan vaikuttaa vain ihan hetken ajan, maximissaan pari minuuttia, jos haluan kiiltoa ja vähän sävyä. Pearlin shampoossa on pigmenttiä myös aika paljon, itse vaahdotan shampoon hiuksessa, annan olla 10 sekuntia vaikuttamassa ja huuhtelen heti pois. 🙂

    1. Kiitos vastauksesta 🙂 Ehdin jo vähän testailla ja hyviltä vaikuttaa nämä tuotteet. Olen tuota shampoota sekoittanut silvershampoon kanssa tai sitten ihan tavallisen. Toimii kivasti ja tuo raikastavaa vivahdetta! Hoitoaineita olen pitänyt noin 5 min ja tulee kevyt sävy ja kiilto. Riippuu tosiaan hiuksen laadusta näiden kanssa kikkailut 😊

  2. Hei,
    innostuin sinun aiemman postauksen perusteella näistä Crestolin naamioista. Ehdin tilaamaan Pearl Blonden ja Champagne Blonden, en vielä ole saanut niitä. Nyt kun kerroit näihin tulleen pigmenttimuutoksia, osaatko sanoa kauanko kannattaa antaa vaikuttaa hiuksissa jos haluaa vain taittaa raidoista keltaisuuden viileäksi ja saada kiiltoa hiuksiin? Alkoi pelottaa tuleeko siniset tai violetit hiukset näillä 😀 Tilasin myös samaa sarjaa Pearl shampoon. Onko sinulla siitä kokemusta?

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *