Valoa kasvoille ja tummat silmänaluset piiloon

Kuulun niihin, joilla silmänaluset ovat tummat luonnostaan, vaikka olisi kuinka hyvin nukuttu yö takana. Silmänympärysalueen iho on ohutta ja verisuonet kuultavat läpi sinertävän punaisina. Kesällä suosikkipeiteaineeni tummalle silmänympäryssalueelle on ollut supersuosittu MACin Pro Concealer (täällä), joka on peittävä nestemäinen tuote ja lisäksi se on kätevässä ja hygieenisessä pumppupullossa.

Pro Concealer on hyvä tuote, mutta koostumukseltaan se on melko jämäkkää ja kasaantuu kuivuessaan helposti juonteisiin, joten se vaatii kerroksen täyteläistä silmänympärysvoidetta alle. Käytössäni on sävy NW20, joka toimii hyvin ympärivuotisena peiteaineena tummista silmänalusista näppyihin, mutta kalpealle iholleni se ei ole kuitenkaan paras mahdollinen highlighter, joten talvisaikaan siirryn Blascon pariin. 

 

blasconappi.jpg

 

Jos Blascon tuotteet ovat tunnettuja erittäin peittävistä meikkivoiteistaan ja peiteaineistaan ja varsinkin isompien värivirheiden (esim. mustelmat) peittämisen toivossa kannattaakin kääntyä Blascon puoleen.

Käytössäni oleva tummille silmänalusille sopiva Orange Highligt 1 on oranssiin taittava valoväri. Peiteaine on hyvin pigmenttistä ja vaikka se on värinapissa, se on koostumukseltaan hieman rasvaista ja levittyy iholle hyvin, eikä korosta silmänympärysryppyjä mielestäni niin paljon kuin Pro Concealer tuppaa tekemään.

Kuvaan ei saa saa tallennettua ihan todellista silmänympärysalueeni tummuutta, sillä valo taittaa tummimman kohdan vaaleammaksi, mutta punaisuus ja muu epätasaisuus sen sijaan näkyy hyvin. 

 

blasco3.jpg

 

Orange Highlight 1 on sävyltään vaalean persikkainen ja se sopii kirkastamaan vaaleaa ihoa täydellisesti. Aivan lumikki-ihoisille sopii paremmin sävyt Special Yellow Higlight tai Xtralite ja tummempi-ihoisille sopivampi sävy on Orange Highlight 2. 

Vertailun vuoksi kämmenselällä MACin Pro Concealer NW20 peiteaine vasemmalla ja Blascon Orange Highligh 1 oikealla. Blascon Orange Highlight 1 on selkeästi persikkaisempi kuin Pro Concealer. Vaikka valoväri näyttääkin iholla melko persikkaiselta, tummalle silmänympärysalueelle se sulaa täydellisesti ja kirkastaa katsetta kivasti. 

 

blascopeite.jpg

 

Varsinkin ikääntyvä iho kannattaa peittää mieluummin paksujen meikkivoiteiden sijaan kevyemmillä meikkivoiteilla ja peittää ihovirheet erikseen peiteaineilla. Orange Highlight käy korostusvärinä kasvojen korkeissa kohdissa ja sitä kannattaa levittää silmänympärysalueen lisäksi ainakin nenän viereen, jolloin koko katse kirkastuu ja väsymyksen merkit häviävät. Tuotteella voi peittää myös punoittavat nenänpielet ja levittämällä tuotetta huulten ympärille se korostaa huulia tuoden ne enemmän esiin. 

Peiteaineen voi levittää iholle sormella, siveltimellä tai beautyblenderillä ja se kannattaa kiinnittää kevyesti paikoilleen puuterin avulla. 

Onko sinulla jokin suosikkipeiteaine?

Kommentit (9)
  1. Täytyypä käydä hakee kicksiltä kokeiltavaksi tuota blascoa! Minulla on nimittäin juuri tuo paha ongelma silmänympärysten ja nenun kanssa kuin sinullakin. Koko ihokin on kirjava. Ongelma silmänympärystuotteiden ja valokynien kanssa on ollut, että jotkut niistä saa silmäni vuotamaan KOKO PÄIVÄKSI! 🙁 toivottavasti tuo blasco olisi sopiva! Kiitos vinkistäsi!

    T: camsu

    1. Kiitos kommentistasi 🙂 Joo, kirjava iho ei ole kiva. 🙂 Varmaan myymälästä voisi saada nokareen testiinkin jos haluat testata, että sopisiko tuote sinun iholle. Tuote maksaa kuitenkin jonkin verran, ettei tulisi virheostosta. 

  2. Täytyypä käydä hakee kicksiltä kokeiltavaksi tuota blascoa! Minulla on nimittäin juuri tuo paha ongelma silmänympärysten ja nenun kanssa kuin sinullakin. Koko ihokin on kirjava. Ongelma silmänympärystuotteiden ja valokynien kanssa on ollut, että jotkut niistä saa silmäni vuotamaan KOKO PÄIVÄKSI! 🙁 toivottavasti tuo blasco olisi sopiva! Kiitos vinkistäsi!

    T: camsu

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *