Kesätempo 2014

Blogeissa on viime päivinä pyörinyt kesätempo-haaste, ja koska kukaan ei kuitenkaan mua henk.koht. haasta, niin otan ohjat omiin käsiini ja haastan itse itseni. Tsih.

Päivän suunnitelma: Löhöillä vielä hetki. Illemmalla pyörähdetään miehen tädin valmistujaisissa ja sitten ajoissa kotiin ja viettämään iltaa perheen kesken.

Lounaani tulee koostumaan: Mikä lounas? 😀 Meidän kesätempo on muuttunut niin rennoksi, että emme ole saaneet edes lounasta aikaiseksi. Poitsu oli yökylässä viime yön ja tuli kotiin juuri lounasaikaan, mutta kyläpaikassa oli aamupalat vähän venähtäneet, joten päätimme skipata koko lounaan. Kohta ajateltiin syödä normaalia täyttävämpi välipala. Ei kai se niin justiinsa. 😀

Viime yönä näin unta: Hmm, en muista nähneeni. Toissa yönä näin villiä unta siitä, kuinka olin jollain ala-asteikäisten lasten leirillä ohjaajana. Nää lapset olivat aika mahdottomia tapauksia, kiipeilivät mm. kauppojen katolla yms. Muistaakseni joku niistä lapsista tippu sieltä katolta, sille ei käynyt mitään, mutta sen vanhemmat oli mulle todella raivoissaan. Sitten muistan saaneeni ne suloiset pikkupiltit kiinni, kun ne suunnitteli karkaamista, ja kun soitin niiden vanhemmille asiasta, niin kaikki vanhemmat syytti mua siitä, että ne lapset ylipäätään haluaa karata. Huh. Onneksi en oo törmännyt oikeasti töissä näin hankaliin vanhempiin. 😀

Eilen tapahtui seuraavaa: Mies jatkoi remppapuuhia ja mä jakelin ohjeita. 😀 No ei nyt ihan, mutta en mä juuri mitään itse sen rempan eteen tehnyt. Hengailtiin tässä kotosalla siis koko päivä, illalla poitsu lähti yökylään ja mun yksi kaveri tuli tähän istumaan iltaa. Meidän oli tarkoitus mennä pussikaljalle juomapainotteiselle puistopiknikille, mutta sää ei ollut ihan optimaalinen ja päädyimme häiritsemään naapureita meidän terassilla. Loppuillasta mies heivasi meidät kaupungille, jossa kävimme ottamassa parit, kunnes totesimme olevamme liian vanhoja ja väsyneitä baaritouhuun. Mäkkärin kautta kotiin ja omaan sänkyyn, mmm.

917168_1442539699352884_995268580_n.jpg

Taking it easy.

Päivän asu: Tällä hetkellä hillun H&M:n raidallisessa trikoomekossa, jossa on ohut naru vyönä. Ihan höpsö mekko; ilman narua se näyttää yöpuvulta ja narun kanssa on oikein kiva, rento mekko. Meillä on sisällä niin kuuma, että täytyy olla kevyesti päällä, mutta en mä tässä kyllä välttis julkisille paikoille lähtis, joten nou foto. Parin tunnin sisään joudun kehittelemään vaatekriisin, jotta näyttäisin edes puoliksi ihmiseltä.

Lempparibiisini juuri nyt: Äääää! Mun päässä on soinut koko päivän Paska Kesä, mutta ei se nyt kyllä mun lemppari ole missään nimessä. Hirmu vaikeeta tämmönen, mutta heitetään nyt vaikka lonkalta Bastillen Of The Night. Huomenna ajattelen toisin. Tai ehkä jo illalla.

Tänä kesänä olen oppinut jotain uutta:  Olen oppinut laittamaan vastaan auktoriteetille.

Seuraavat pippalot joihin olen menossa: Mainitsinkin jo, että illemmalla on miehen tädin valmistujaiset, johon mennään perheenä ja tullaan ajoissa kotiin. Sitten ois seuraavat pippalot varmaan parin viikon päästä yhdet tuparit, mutta en tiedä päästäänkö sinne. Saa nähdä.

Juuri nyt minua ärsyttää: Että ihoni ei tajua parantua/ruskettua tasaisesti, ja että mun jalat on niin karmeen näköset, että mä todellakin kehitän mekkokriisin illaksi.

Toisaalta haluan suositella: Ottamaan iisisti. Järjestämään omaa aikaa. Nauttimaan kesästä, vaikka se olisikin vaikeaa. Ja ennen kaikkea, nauramaan paljon!

Mukaan haastetaan Jermia, Maria S. ja kirsikkainen, sekä kaikki muutkin, jotka tuntevat tähän kutsumasta!

Mukavaa viikonloppua kaikille!

 

Kommentit (3)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *