Ladataan...
Pilvien alla

Olen jo jonkun aikaa kirjoitellut itselleni ylös kaikki lukemani kirjat, ja mahdollisia fiiliksiä lukukokemuksistani. Pohdiskelin että voisin jakaa kokemuksiani myös tänne. Maaliskuu kylläkin oli lukemisen kannalta hieman vaisu. Aikaa tuli ylipäätään käytettyä kaikkeen muuhun kuin nenä kirjassa istumiseen. Muutamia kirjoja sain kuitenkin luettua loppuun saakka.

 

Kon Mari - Iloa säkenöivä järjestys

Marie Kondo

Kyseessä on Marie Kondon toinen opus. Pidin tästä itse asiassa enemmän kuin ensimmäisestä KonMari -kirjasta, koska kirjassa päästään hieman tarkemmalla tasolla karsimisen ja järjestelyn maailmaan.  Koin että tästä kirjasta oli konkreettisesti enemmän hyötyä kuin ensimmäisestä Kondon kirjasta. 

Kauneudesta naisen 

Janne Ruokonen

Bongasin tämän taannoin Saran blogista. Täydellinen hyvän mielen kirja, jonka ehtii lukea hyvin vaikka muutamassa illassa. Suosittelen ehdottomasti kaikille naisille.

Murhalesken muistelmat

Anneli Auer

Tämän kuuntelin itseasiassa äänikirjana, koska lukijana toimii itse Anneli Auer. Kirja oli kyllä mielenkiintoinen ja ajatuksia herättävä, mutta jokseenkin myös ahdistava. Asioita tuli kirjan aikana pohdittua hyvin monelta kantilta. Ylipäätään on aika surullista kuinka paljon koko tapauksella asialla voidaan edelleen ”mässäillä”. Tarinassa on kuitenkin paljon sivullisia kärsijöitä, kuten Auerin lapset. Toivoisin etenkin heille jo rauhan jatkaa elämää, oli syyllinen murhaan sitten kuka tahansa. 

Ladataan...
Pilvien alla

Kyllä se kevät jo siellä ovella kolkuttelee. Mun kevään ensimmäinen päivä taisi olla eilen. Paistoi niin kirkkaasti, etten meinannut eteeni nähdä, ja ensimmäistä kertaa aurinko oikein kunnolla lämmitti iholla.

En nykyään enää jaksa innostua ohimenevistä vaatetrendeistä paljoakaan, ja hyvä niin. Vuoden alusta asti on kuitenkin mielessä pyörinyt muutama helposti toteutettava trendi. Näiden toteuttamiseen ei vaadita paksua lompakkoa, vaan lähinnä lauantaisen iltapäiväkahvin verran aikaa. Eilen pääsin näiden osalta viimein tuumasta toimeen. 

Ensimmäiseksi kävin ostamassa verkkosukkahousut. Nämä näyttävät hyvältä nimenomaan puettuna housujen alle niin että, sukkahousut vilkkuvat nilkoista. Tuovat heti lisää mielenkiintoa tosi yksinkertaisiinkin asuihin. 

Lisäksi "hapsutin" farkkujen lahkeet auki. Leikkasin ensin farkuista lahkeet poikki, ja sen jälkeen parsin neulan avulla kudetta auki. Näin vanhat farkut saivat uuden ilmeen hetkessä. Kesän lähestyessä on sama toimenpide suoritettava ehdottomasti myös farkkushortseille. 

Kyllä se mieli kovasti piristyy pikkujutuista. Varsinkin kun niitä saa itse näpertää. Tämä kombo on vielä ihan täydellinen yhdessä käytettynä. 

Mistä te innostutte tänä keväänä? 

Ladataan...
Pilvien alla

Mun hyvä sunnuntai koostuu tänään seuraavista asioista:

Huolella valmistetusta aamiaisesta, joka sisältää chiajogurttia kera pannulla paistetun granolan, kypsän päärynän ja pensasmustikoiden.

Hyvästä musiikista, kuten Bonobon ja Aquilon uusista albumeista.

Muutamasta jaksosta Black Mirroria, joka on yksi upeimmista sarjoista mitä olen ikinä nähnyt. 

Siivoamisesta, silittämisestä ja lakanoiden vaihtamisesta.

Kokkailusta, kaupassa käynnistä ja sushiburritoista.

Treenistä ja kehonhuoltotunnista. 

Ensi viikon suunnittelusta, ja muutaman työjutun hoitamisesta.

Kasvonaamioista, kuivaharjauksesta ja lämpimästä suihkusta.

 

Mitä teidän hyvään sunnuntaihin kuuluu?

Pages