Lukupäiväkirja, maaliskuu

Olen jo jonkun aikaa kirjoitellut itselleni ylös kaikki lukemani kirjat, ja mahdollisia fiiliksiä lukukokemuksistani. Pohdiskelin että voisin jakaa kokemuksiani myös tänne. Maaliskuu kylläkin oli lukemisen kannalta hieman vaisu. Aikaa tuli ylipäätään käytettyä kaikkeen muuhun kuin nenä kirjassa istumiseen. Muutamia kirjoja sain kuitenkin luettua loppuun saakka.

 

lukpäiv.jpg

Kon Mari – Iloa säkenöivä järjestys

Marie Kondo

Kyseessä on Marie Kondon toinen opus. Pidin tästä itse asiassa enemmän kuin ensimmäisestä KonMari -kirjasta, koska kirjassa päästään hieman tarkemmalla tasolla karsimisen ja järjestelyn maailmaan.  Koin että tästä kirjasta oli konkreettisesti enemmän hyötyä kuin ensimmäisestä Kondon kirjasta. 

Kauneudesta naisen 

Janne Ruokonen

Bongasin tämän taannoin Saran blogista. Täydellinen hyvän mielen kirja, jonka ehtii lukea hyvin vaikka muutamassa illassa. Suosittelen ehdottomasti kaikille naisille.

Murhalesken muistelmat

Anneli Auer

Tämän kuuntelin itseasiassa äänikirjana, koska lukijana toimii itse Anneli Auer. Kirja oli kyllä mielenkiintoinen ja ajatuksia herättävä, mutta jokseenkin myös ahdistava. Asioita tuli kirjan aikana pohdittua hyvin monelta kantilta. Ylipäätään on aika surullista kuinka paljon koko tapauksella asialla voidaan edelleen ”mässäillä”. Tarinassa on kuitenkin paljon sivullisia kärsijöitä, kuten Auerin lapset. Toivoisin etenkin heille jo rauhan jatkaa elämää, oli syyllinen murhaan sitten kuka tahansa. 

suhteet oma-elama kirjat ajattelin-tanaan
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *