Haavekuvia

Olen tutustunut haavekarttojen maailmaan jo monta vuotta sitten. Silloin ne pyörivät blogeissa kovin usein. Ideana on siis kerätä yhdelle pahviarkille haaveita, mitä halutaan saavuttaa lähitulevaisuudessa.

Haaveet kerätään pahviarkille leikkelemällä kuvia esimerkiksi aikakauslehdistä. Sen jälkeen arkki ripustetaan johonkin näkyvälle paikalle kotiin, ja vuoden päästä tutkitaan, mitä haaveita on pystytty saavuttamaan.

Toteutin itse haavekartan syksyllä 2013, ja nyt löysin pahviarkin, jonka silloin valmistin. Noh, siitähän nyt on aikaa jo kaksi vuotta, eikä haavekartta ole edes ollut esillä enää pitkään aikaan. Silti havahduin hämmentyneenä siihen, miten lähes kaikki haavekuvani olivat käyneet toteen.

Tietenkään kaikki haaveet eivät olleet kovinkaan korkealentoisia. Lisäksi on tietysti myös ihan luonnollista, että asioita tapahtuu, ja elämä menee eteenpäin. Halusin kuitenkin valmistaa itselleni myös uuden taulun. Askartelu on hauskaa, ja on kivaa nähdä tavoiteltavat asiat konkreettisesti esillä.

Toteutin idean tällä kertaa vähän eri tavalla. Leikkasin kuvat lehdistä ja mainoksista. Tämän jälkeen asettelin kuvat lattialle, ja otin niistä valokuvan. Muokkasin kuvaa tietokoneella, ja lisäilin siihen aihepiirejä joita haaveeni käsittelevät. Tämän tarkemmin en halua niitä kuitenkaan avata. Ajattelin laittaa kuvan ainakin tietokoneelle taustakuvaksi, niin se on koko ajan esillä. 

kuva.jpg

hyvinvointi mieli ajattelin-tanaan
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *