Kalenteri uudellevuodelle

dsc07505_1.jpg

Uudenvuoden jälkeen sain viettää joululomaa viikon verran. Kun minulla on ylimääräistä aikaa, päädyn usein suunnittelemaan jotain luovaa projektia. Tällä kertaa päätin valmistaa itselleni seinäkalenterin tälle vuodelle.

Merkkaan kaikki menot yleensä vain taskukalenteriini, joka kulkee mukanani laukussa. Seinäkalenterista tulee lähinnä katseltua missä päivässä mennään, joten hyvin yksinkertaisella linjalla lähdin kalenteriani suunnittelemaan. 

Tekeminen vaati lähinnä vähän Photoshopin käyttötaitoa. Latasin kalenterin tekemistä varten kivan fontin netistä, ja kuvituksena käytin itse ottamiani kuvia. Kuvien päälle laitoin filtterin, jolloin sain kuvista enemmänkin piirroksen näköisiä. Valmiit sivut printtasin paksummalle luonnonvalkoiselle paperille, ja ihan kivan lopputuloksen sain mielestäni aikaiseksi.

Tuntuu hassulta, etten ole keksinyt tehdä tätä aikaisemmin. Nettikin on nykyään täynnä ilmaiseksi printattavia kalentereita, jotka ovat hyvin samalla tyylillä tehtyjä, kuin tämä. Onneksi itse tehty on aina vähän spesiaalimpi

suhteet oma-elama hopsoa diy
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *