KeepCup

Olen haaveillut KeepCupista jo jonkun aikaa. En ole kumminkaan raaskinut sellaista ostaa, kun on kaapissa jo yksi matkamuki ollut olemassa. Omassa vanhassa matkamukissa on ollut se vika, että siinä ei ole suljettavaa juoma-aukkoa. Joten tällaisella rähmäkäpälällä on kahvit silloin tällöin läikkyneet ympäriinsä.

 

_dsc8767.jpg

 

Tästä ärsyyntyneenä menin pari viikkoa sitten taas KeepCupin nettisivuille haaveilemaan uudesta matkamukista. Ostopäätös sinetöityi heti kun huomasin, että nykyään valmistavat myös lasisia versioita. Lasisesta kupista ei liukene mitään haitallisia aineita juomaan, ja se on helpompi pitää täysin puhtaana. Tykkään myös itse siitä, että pystyn näkemään kupin sisällön.

Muovisiin osiin saa valita värit lukuisista vaihtoehdoista, ja minäkin käytin ihan liikaa aikaa eri vaihtoehtoja puntaroidessani. Lopulta ostoskoriin päätyi suhteellisen hennon sävyinen kuppi. Maanantaina kävin sen hakemassa postista. Olenkin sitten koko viikon tätä ihastellut, ja voi että kun voi ihminen tulla iloiseksi näinkin pienestä jutusta. Nyt vain pidetään peukkuja, että kaunokainen pysyy myös ehjänä.

 

_dsc8792.jpg

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *